| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » Ann & John Bruidsmode, Eindhoven »
Ann & John Bruidsmode

Ann & John Bruidsmode

Aalsterweg 69-73
5615 CB Eindhoven

Tel.: 040 - 2930905
Fax.: 040 - 2930906
info@bruidsmode.net
http://www.bruidsmode.net/Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar de Ann & John bruidsmode group te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is.

Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

Nu drie bruidsmodezaken in Eindhoven! De Ann & John bruidsmode group bestaat uit drie bruidsmodezaken met in iedere zaak andere collecties en prijsklassen.

Ann & John bruidsmode: www.bruidsmode.net, alle prijsklassen en de mooiste merken zijn hier vertegenwoordigd alsook een grote collectie avondkleding, gekleurde bruidsmode en bruidegommode aanwezig.

Your Style Wedding Fashion: www.trouwjurken-yourstyle.nl is hét adres in Nederland en Belgie voor de bruid met een maatje meer. U vindt hier bruidskleding vanaf maat 46 tot ... Ook maatwerk behoort hier tot de mogelijkheden.

Dé Bruidsmode Outlet Store van Nederland: www.trouwjurken-outlet.nl, op maar liefst 600 m2 worden hier alleen nieuwe trouwjurken gepresenteerd. De prijzen variëren hier tussen de € 299,- tot maximaal € 995,-.

Maak kans op een trouwjurk! Bezoek onze website en schrijf u in voor het onderdeel "Win een trouwjurk". Iedere maand wordt een huwelijkscheque verloot.

Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder: Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

Voor meer informatie en de verschillende openingstijden verwijzen wij u graag naar de website.
Ann & John Bruidsmode is ook te vinden op:Ann & John Bruidsmode, Eindhoven staat in de rubriek:
Trouwjurk, Eindhoven (Eindhoven).

Meer resultaten:
Trouwjurk, Eindhoven of Trouwjurk, Eindhoven
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!