| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » Bijsterveld Bruidsmode, Helmond »
Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode

Mierloseweg 285
5707 AJ Helmond

Tel.: 0492 - 523064
info@bijsterveldbruidsmode.nl
http://www.bijsterveldbruidsmode.nl/

Met al 50 jaar ervaring begeleiden wij u graag naar de mooiste dag van uw leven! Hét adres voor uw bruidsjurk, stoffen, patronen, accessoires, lingerie en kleding voor uw bruidsmeisje. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw eigen droomjurk samen te stellen.


Bruidsjurken
Het uitkiezen van een bruidsjurk is een prachtige gebeurtenis. Een gezellige, vertrouwde omgeving zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Wij adviseren aanstaande bruidjes een afspraak te maken, omdat wij uit jarenlange ervaring weten dat het voor de bruid prettig is om alleen met de personen die zij meebrengt jurken te passen. Dus je bent altijd de enige bruid in onze winkel.

Wij berekenen geen vermaakkosten en staan garant voor exclusiviteit, perfecte service alsmede vakkundig advies. Omdat wij beschikken over een eigen atelier, kunt u bij ons uw eigen droomjurk samenstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor bruidsstoffen, fournituren en patronen!

Accessoires
Om uw droomjurk helemaal af te maken hebben wij prachtige accessoires! Sluiers kunnen in elke gewenste lengte gemaakt worden; met lockrand, parels, smalle of brede bies of afgewerkt met kant. De curlies zijn speciale haarspiraaltjes, die perfect blijven zitten en bovenal bijzonder mooi zijn. Deze zijn in verschillende modellen te verkrijgen en worden ook vaak voor bruidsmeisjes gebruikt.

Bruidshandschoenen zijn er in verschillende modellen, stofkwaliteit en kleuren. De Lycra handschoenen zijn van topkwaliteit met een uitstekende pasvorm, kleurvastheid en perfecte afwerking. Tevens kunt u bij ons terecht voor bruidshoeden.

Vanaf nu kunt u uw bruidsaccessoires online in onze webshop bestellen!


Bijsterveld Bruidsmode is ook te vinden op:Bijsterveld Bruidsmode, Helmond staat in de rubriek:
Trouwjurk, Helmond (Eindhoven).

Meer resultaten:
Trouwjurk, Eindhoven of Trouwjurk, Helmond
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!