| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther »
Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

Kasteel 4
5473 VA Heeswijk-Dinther

Tel.: 0413 - 292352
info@kasteelheeswijk.nl
http://www.kasteelheeswijk.nl/

Kasteel Heeswijk is een prachtige historische locatie voor uw (trouw)feest, receptie of diner. Het elegante kasteel biedt gastvrijheid en ruimte aan groepen van 25 tot 250 personen. In de indrukwekkende Wapenzaal worden huwelijkssluitingen verricht.


Kasteel Heeswijk: trouwen in 's lands mooiste kasteel
Trouwen in een kasteel is iets waar iedereen stiekem wel van droomt. Op Kasteel Heeswijk kun je die droom laten uitkomen! Trouwen in Kasteel Heeswijk is een ultieme ervaring. Van origine is Kasteel Heeswijk een waterburcht, karakteristiek Brabants, en dat is te zien op de vele foto's op onze website. Op de pagina van
www.trouwen-kasteel.nl geven we je dan ook graag tips en inspiratie om jullie eigen trouwdroom tot leven te laten komen.

Kasteel Heeswijk heeft de volgende visie voor het verzorgen van een onvergetelijke huwelijksdag:

• Trouwen in een kasteel is een sprookje, een droom die werkelijkheid wordt. Leven op een kasteel is zoals je het op de foto's en in de film ziet.

• Trouwen in een kasteel is absoluut voor romantische bruidsparen. Warm, authentiek en met een landelijk karakter.

• Trouwen in een kasteel is een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar én haar gasten. Het is een unieke en andere wereld dan die van alledag, en die ervaring verdienen jullie als aankomend echtpaar.

Trouwen in kasteel Heeswijk: jullie keuze!
Trouwen in een kasteel is een persoonlijke en originele keuze. Wij willen dat elk aankomend echtpaar de beste keuze maakt wat betreft trouwlocatie, of dat nu in Kasteel Heeswijk is of misschien wel op een andere locatie die perfect past. Geluk staat voorop!

Trouwen in Kasteel Heeswijk brengt echter wel de volgende pluspunten met zich mee: de huwelijksreceptie kan bij ons prachtig voltrokken worden. Trouwen kan binnen én buiten. Dat geldt ook voor de fotoreportage. Genodigden kunnen in verschillende vertrekken verblijven, de receptie kan op verschillende plekken plaatsvinden, het diner kan op Kasteel Heeswijk genoten worden en niet te vergeten het huwelijksfeest. Dus: richt de trouwdag helemaal in naar eigen wens!

Meer weten?
Neem even contact op : geheel vrijblijvendKasteel Heeswijk is ook te vinden op:Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther staat in de rubrieken:
Feestlocatie, Heeswijk-Dinther (Den Bosch).
Trouwlocatie, Heeswijk-Dinther (Den Bosch).

Meer resultaten:
Feestlocatie, Den Bosch of Feestlocatie, Heeswijk-Dinther
Trouwlocatie, Den Bosch of Trouwlocatie, Heeswijk-Dinther
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!