| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » Naupar | nautische partners, Lelystad »
Naupar | nautische partners

Naupar | nautische partners

Naupar | nautische partners

16 afvaarthavens. Kantoor gevestigd in
Lelystad

Tel.: 088 - 2525100
Fax.: 088 - 2525101
info@naupar.com
http://www.naupar.nl/trouwen/

Trouwen midden op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de wateren van Amsterdam? Dat kan bij NAUPAR. Met keuze uit ruim 100 schepen en 16 afvaarthavens. U trouwt, dineert en feest aan boord. Wij maken uw dag onvergetelijk, u hoeft alleen maar JA te zeggen!


De mooiste dag van uw leven: het huwelijk is gesloten, u heeft elkaar het jawoord gegeven. Zo'n bijzonder moment moet natuurlijk gevierd worden. En hoe doet u dat beter dan de dag af te sluiten met een spetterend feest op het water? Uw trouwfeest op een zeilschip maakt uw mooiste dag nog specialer.

NAUPAR heeft al 35 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften en feesten. Wij vinden het geweldig om bij te dragen aan de mooiste dag van uw leven. Het perfecte schip, de catering en het entertainment – het hoort er allemaal bij. Natuurlijk draait het uiteindelijk maar om één ding: Het vieren van een bijzonder moment in het bijzijn van uw dierbaren! Niet alleen de bruid en bruidegom hebben de dag van hun leven, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.

Dankzij een ruim aanbod van bijzondere zeilschepen heeft NAUPAR voor elk bruidspaar een passend schip. De mogelijkheden aan boord zijn eindeloos; sfeervolle salonbootjes en sloepjes met een ontspannen ambiance en prachtige zeilschepen met één en al luxe, sommige zelfs met jacuzzi of een bruidssuite.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een intieme bruiloft en verder is er veel vraag naar een locatie waar ook kan worden overnacht. Diverse schepen van NAUPAR beschikken over slaapplaatsen. Stelt u zich eens voor: na het spetterende trouwfeest wordt u wakker op het water om vervolgens samen met uw gasten aan dek te genieten van een champagneontbijt, hierna zet het schip de vaartocht weer voort. Zo maakt u van uw trouwdag gelijk een trouwweekend.Naupar | nautische partners is ook te vinden op:
Naupar | nautische partners, Lelystad staat in de rubrieken:
Feestlocatie, Lelystad ('t Gooi).
Trouwlocatie, Lelystad ('t Gooi).

Meer resultaten:
Feestlocatie, 't Gooi of Feestlocatie, Lelystad
Trouwlocatie, 't Gooi of Trouwlocatie, Lelystad
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!