| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws »

algemeen trouwnieuws


Op deze pagina staat het allerlaatste nieuws op het gebied van trouwen, van een aanstaande bruiloft van BN-ers of internationale sterren tot praktisch trouwnieuws en andere grappige, opvallende en opmerkelijke berichten. Je vindt het hier en via onze RSS-feed blijf je automatisch op de hoogte. Veel plezier!
 
Winter Wedding Fair 2017
Op dinsdagavond 10 januari a.s. wordt voor de vijfde keer de Winter Wedding Fair gehouden. Dit keer bij Orchids and So van So Natural te Moerkapelle.
De deuren gaan om 18.30 uur open en de avond duurt tot 21.30 uur.
High Tea for the Bride to Be
20 November 2016: High Tea for the Bride to Be inclusief bruidsmodeshow in Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek.
55 jaar getrouwd en dolverliefd zijn, dat kan!
Peter en Greet uit Den Haag zijn al 55 jaar gelukkig getrouwd en nog steeds verliefd. Het bewijs: de foto's die vlak voor Valentijnsdag gemaakt zijn tijdens een unieke Fuif.nl-loveshoot.
Open Huis bij De Landgoederij
De Landgoederij en Kasteel Cammingha openen zondag 14 februari de deuren tijdens hun Open Huis. Van 11.00 uur tot 16.00 uur kan iedereen die in 2016 iets te vieren heeft óf nieuwsgierig is naar de mogelijkheden vrijblijvend een kijkje komen nemen.
Partycentrum Hipper & Kolfbaan opent 4e zaal
Afgelopen vrijdag is De Parelzaal, de nieuwste parel van Hipper & Kolfbaan, feestelijk geopend en zoals iedereen dat gewend is was het een zeer geslaagd feestje!
Trouwringen met een persoonlijke touch
Aanstaande bruidsparen willen tegenwoordig niet zomaar een paar trouwringen uit gaan zoeken. Nee, zij willen trouwringen die uniek zijn van vormgeving, in de gebruikte materialen en waar een speciale gevoelswaarde aan verbonden is. Een persoonlijke trouwring!
Sounds of Love trouwbeurs met shows van Koonings Bruidsmode
Dit seizoen van de Sounds of Love trouwbeurzen wordt gestart op zaterdagavond 24 en zondag 25 oktober bij de prachtige locatie NH Hotel Koningshof Eindhoven.

Deze veelzijdige beurs met fantastische shows van Koonings Bruid & Bruidegom is de grootste van een reeks nieuwe beurzen die maandelijks plaatsvinden.
Kasteel de Schaffelaar vernieuwd
Kasteel de Schaffelaar heeft deze zomer van binnen een metamorfose ondergaan. Zaterdag 29 augustus 2015 werd dit gevierd met een feestelijke heropening. Het kasteel blijft exclusief ter beschikking staan om samen met jullie gasten te genieten van een perfect georganiseerde en zorgeloze dag.
Verliefd, verloofd, getrouwd!
Onlangs ten huwelijk gevraagd? Al een trouwdatum of juist nog in de oriëntatiefase? Kom dan informatie inwinnen en inspiratie opdoen voor de dag van je leven tijdens bruidsbeurs For Your Wedding op zaterdag 26 en zondag 27 september aanstaande!
Win jullie trouwringen bij Rozenhof
In maart begint de lente, een frisse start voor alles wat groeit en bloeit, zo ook voor Edita en Theo Verbree van Rozenhof Trouwringen. Iedereen die namelijk in maart trouwringen bij hen koopt maakt kans om de ringen tot een waarde van max. € 1.000,- te winnen.
Archief: algemeen trouwnieuws
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!