| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Lancering Nederlandse TrouwBranche Organisatie »
Lancering Nederlandse TrouwBranche Organisatie
   13-04-2010

Op 12 april 2010 vond in de Westergasfabriek het lanceringsevent van de NTBO & het Keurmerk Trouwen plaats. De NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) is de eerste en enige brancheorganisatie voor ondernemers uit de trouwbranche.Door de opkomst en geluiden uit de trouwbrancheborrels (netwerkevents voor professionals werkzaam in de trouwbranche) is in 2009 het idee ontstaan voor een brancheorganisatie.

Samen staat de trouwbranche sterker en kunnen we laten zien dat Nederland een prachtig trouwland is. De NTBO bevordert de ontwikkeling, de kwaliteit en de professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche.

Gisteren werd de NTBO officieel ingeluid door Renske en Michiel, het eerste bruidspaar dat de Euronext beurs-gong mocht laten klinken.Keurmerk Trouwen
Daarnaast is ook het Keurmerk Trouwen gelanceerd. Een beeldmerk dat bruidsparen de zekerheid geeft met een professioneel, betrouwbaar en innovatief bedrijf in zee te gaan. De garantie dat dit bedrijf door een strenge toetsing het Keurmerk Trouwen heeft verkregen en zich conformeert aan de gedragscode van NTBO.

Oftewel; een kwaliteitslabel van de NTBO die bruidsparen de zekerheid geeft dat hun trouwdag wordt zoals afgesproken. Bruidsparen kunnen vanaf nu met vragen en klachten bij de NTBO terecht, via www.ntbo.nl.

Bron: Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!