| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Trash The Dress na trouwen op 10-10-10 »
Trash The Dress na trouwen op 10-10-10
   21-06-2010

Op 10-10-2010 organiseert de Arjan van Dijk groep samen met Artstudio23 fotografen MeRy en Hans van Nunen, het spektakel Trash The Dress. Een symbolische manier om je huwelijk te bezegelen, je huwelijk af te sluiten of om te zorgen dat die jurk nooit meer wordt gedragen.

Op het Fort St. Gertudis te Geertruidenberg worden op deze dag met schuim, chocolade, taart en zeepbellen de mooiste bruidsjurken 'getrasht' en wordt dit creatief gefotografeerd door MeRy en echtgenoot Hans.Trash The Dress is een uit Amerika overgewaaide hype die sinds enkele jaren ook in Nederland plaatsvindt. Het biedt bruiden de mogelijkheid om ná het huwelijk nogmaals geweldig te schitteren in hun japon. Trash betekent letterlijk 'slopen'. Men kan zelf tijdens de Trash-The-Dress-fotoshoot aangeven hoever ze daar in mee willen gaan. Het kan minimaal door bijvoorbeeld foto's in een zee van zeepbellen tot complete 'trash' door de trouwjurk bijvoorbeeld te besmeuren met taart, chocolade etc. Fantasie is het grote sleutelwoord hierin. Een ding staat voorop; naast een 'getrashte' trouwjurk, is het een herinnering voor het leven!

Vorig jaar is MeRy met meer dan 99 bruiden op 09-09-09 naar het strand van Scheveningen getrokken en ook dit jaar waren zij op zoek naar nieuwe, unieke locatie voor dit bijzondere evenement. De Arjan van Dijk Groep en MeRy hebben elkaar gevonden en zijn gezamenlijk uitgekomen op het Fort St. Gertrudis te Geertruidenberg.

Op 10-10-2010 vindt het Trash The Dress evenement plaats in Fort St. Gertrudis te Geertruidenberg. Alle (ex-)bruiden en hun familie, vrienden, vriendinnen en andere fotografen zijn deze dag van harte welkom om deze unieke belevenis mee te mogen maken. Voor meer informatie kun je kijken op www.trashthedress.nl en www.arjanvandijk.nl
Inschrijven kan via info@mery.nl

Bron: VerstuurPersbericht

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!