| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Winnaars van de Bruidsfoto Award 2011 bekend »
Winnaars van de Bruidsfoto Award 2011 bekend
   21-06-2011

Inmiddels zijn alle winnaars bekend van de Bruidsfoto Award 2011. Alle winnende fotografen uit alle categorieën kregen feestelijk hun Award overhandigd.

Iedereen wil natuurlijk met veel liefde en plezier op zijn of haar trouwdag terug kunnen kijken. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat die dag ook professioneel in beeld gebracht is. Om deze reden is Bruid & Bruidegom Magazine gestart met het initiatief 'Bruidsfoto Award'.


Maandag 6 juni zijn alle genomineerden fotografen in Restaurant BoatHouse Almere bij elkaar gekomen, waar zij te horen kregen welke van hen een Bruidsfoto Award 2011 gewonnen hadden. In alle zes categorieën was een Vakprijs en een Publieksprijs te winnen. Daarnaast werd, de fotograaf met de meeste publieksstemmen 'Overall Winnaar'.Gerhard Nel werd 'Overall Winnaar', maar de andere foto's mogen er zeker ook zijn. We kunnen ze hier niet allemaal laten zien, daarvoor verwijzen we jullie graag naar de site van de Bruidsfoto Award 2011. De volgende opvallende foto's wilden we jullie in ieder geval niet onthouden:

Publieksprijs in de categorie 'Vrije categorie' en 'Overall winnaar'Vakprijs in de categorie 'Bruid & Bruidegom'Vakprijs in de categorie 'Bruidskinderen'


Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!