| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Huwelijk in de bioscoop »
Huwelijk in de bioscoop
   24-08-2011

Nadat we al twee huwelijksaanzoeken in de bioscoop hebben gezien, is er nu ook een huwelijk voltrokken in een bioscoop. De bioscoop in Alblasserdam was al enige tijd officiële trouwlocatie, maar dit was voor het eerst dat er een wettelijke- en een kerkelijke huwelijksvoltrekking plaatsvond.

Bioscoopzaal 2 van bioscoop Landvast was 19 augustus speciaal gereserveerd voor het huwelijk Mark en Marjolein. Niet zo bijzonder zou je zeggen, aangezien de bioscoop in Alblasserdam al enige tijd officiële trouwlocatie is. Maar bijzonder is wel dat zowel de burgerlijke als de kerkelijke huwelijksvoltrekking plaatsvond.Mark en Marjolein zijn achteraf nog steeds erg blij met de keuze om niet in het gemeentehuis te trouwen. "Het gemeentehuis vonden we niet mooi. Toen we hoorden dat we ook in Landvast terecht konden was de keuze snel gemaakt, want het is hier veel mooier. Het was echt super", aldus Marjolein. Meteen aangevuld door Mark; "Het was heel apart. Daar hou ik wel van".

Ook Dominee Hans van Walsum, die de kerkelijke inzegening verzorgde, vond het een bijzondere ervaring, zo blijkt uit zijn tweet vlak na het huwelijk; "De huwelijksdienst in bioscoop Landvast, te Alblasserdam was een leuke ervaring. Volgens mij heb ik nog nooit zo beeldend gepreekt ;-)".

Tip: Bekijk ook de originele huwelijksaanzoeken in de bioscoop van Todd en Elisabeth en van Matt en Ginny. Kijk daarvoor op onze inspiratiepagina.


Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!