| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Let's Get Married »
Let's Get Married
   24-11-2011

Vanaf zaterdag 26 november start 'Let's Get Married'. In dit nieuwe programma strijden aanstaande bruidsparen om elkaar, op een spectaculaire manier, het jawoord te geven.In dit nieuwe RTL-programma kunnen twee koppels, aan de hand van de bloedstollende opdrachten, quizen en diverse spellen, allerlei prachtige prijzen in de wacht slepen. Waarna het publiek in de finale één stel uitkiest, dat door presentator en tevens bedenker van het programma, Winston Gerschtanowitz getrouwd zal worden. Hij is dan ook speciaal voor het programma beëdigt tot trouwambtenaar van de burgelijke stand.

Niet alleen de strijd om het jawoord staat centraal, maar ook het huwelijksaanzoek van de stellen komen aan bod. Om dit op een ludieke manier te doen bood Winston hiervoor de helpende hand.

Om het programma een succes te kunnen laten zijn hebben allerlei bedrijven uit de trouwbranche hun steentje bijgedragen. Zo zijn alle bruidsjurken en trouwkostuums in het programma speciaal verzorgd door de Honeymoon Shop. Maar dat is niet alles, want ook de ruim 20 jurken voor de openingsdans komen uit de grote bruidsmodezaak uit Rotterdam.

Het beloofd dus weer een gezellige zaterdag-avond-spelshow te worden. Mis het dus niet! Zaterdagavond, 20:30 uur op RTL4.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!