| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Open Trouwlocatie Dag »
Open Trouwlocatie Dag
   25-09-2012

Weet jij al waar je gaat trouwen? Een waanzinnig kasteel met prachtige tuinen, gave locatie in je hometown of een chique hotel in de stad?

Er zijn veel mooie en bijzondere trouwlocaties in Nederland. Het goede nieuws is dat je deze allemaal gratis kunt bezichtigen tijdens de Open Trouwlocatie Dag op zondag 7 oktober. Tussen 12.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom!Proeven
Niet alleen kun je dit jaar trouwlocaties bezoeken en zien hoe jij daar kan trouwen, ook kun je genieten van een proefdiner. Leuk om uit te proberen en tegelijkertijd een gezellige afsluiter van de Open Trouwlocatie Dag. Reserveren voor het proefdiner kan via op opentrouwlocatiedag.nl.

Give-away of goodiebag
Aanmelden voor een open dag hoeft vanzelfsprekend niet. Weet je echter zeker dat je een bepaalde locatie gaat bezoeken en wil je dat er een give-away of goodiebag voor je klaarligt? Meld je dan aan via de site. Bovendien maak je kans op gratis proefdiners voor 2 personen.Locaties checken
Op opentrouwlocatiedag.nl zie je welke fantastische locaties meedoen aan de NTBO Open Trouwlocatie Dag. Bovendien kun je de checklist uploaden vol tips om aan te denken bij het kiezen van jouw trouwlocatie.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!