| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Regel je eigen bruiloft »
Regel je eigen bruiloft
   05-02-2013

De eerste website in Nederland die jullie, als aanstaand bruidspaar, onafhankelijk en stap voor stap begeleidt bij het organiseren van een perfecte bruiloft, is een feit.

RegelJeEigenBruiloft.nl helpt jullie een weg te banen in de jungle van trouwinformatie op internet. De 8 modules van de Do-It-Yourself toolkit helpen jullie goed op weg, door alle filmpjes, tips en voorbeelden.Hulp bij het plannen
Zijn jullie zelf aan het plannen geslagen, maar zoeken jullie nog handvatten? Geen nood, de oplossing is nabij. Weddingplanner Margot Nieuwold, bedenkster van RegelJeEigenBruiloft.nl, neemt jullie via de filmpjes mee en laat alle aspecten van een bruiloft voorbij komen. Zodat jullie op alles voorbereid zijn en het dus ook allemaal goed kunnen gaan regelen. Want ja, hoe maak je nou een goede planning en hoe stel je het budget samen? Hoe vind je de goede leveranciers en de ideale trouwlocatie? Maar dat is nog niet alles, want Margot geeft ook voldoende tips en tricks voor op jullie trouwdag zelf.

Het idee achter RegelJeEigenBruiloft.nl
"Toen ik zelf ging trouwen, verdwaalde ik in het woud van informatie over trouwen op internet.", verteld Margot Nieuwold. "Het waren allemaal kleine stukjes informatie van leveranciers uit de trouwbranche. Nergens was er een plek waar je van A tot Z onafhankelijk begeleid werd in het organiseren van je trouwdag. Daar wilde ik wat aan doen en daarom besloot ik RegelJeEigenBruiloft.nl te starten om bruidsparen de mooiste dag van hun leven te kunnen laten regelen, zoals die voor hun het allermooist is."Dus als jullie nog hulp nodig hebben bij het plannen van jullie bruiloft, dan is RegelJeEigenBruiloft.nl zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!