| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » De trouwringentrends 2013, volgens Rozenhof »
De trouwringentrends 2013, volgens Rozenhof
   15-03-2013

Rozenhof Trouwringen heeft de laatst trouwringentrends gepresenteerd. Dus wil je een ring volgens de laatste trends? Lees dan snel verder.

De klassieke gouden trouwring, met een moderne look
De tijdloze, klassieke gouden trouwring is niet weg te denken, maar het is inmiddels veel meer, dan de modellen uit grootmoeders tijd. De combinatie met de geraffineerde afwerking en de prachtig geslepen diamanten geven de nieuwe modellen toch weer een moderne look. Marylin Monroe's "A diamond is a girl's best friend" (uit 1953) is dus nog steeds actueel, want diamanten zijn nog steeds hot!
Cool is beautiful
Naast de klassieke gouden modellen, is er meer en meer vraag naar de 'coole' materialen zoals palladium, platina en witgoud. Vandaar dat deze trend de naam 'Cool is beautiful' draagt. Opvallend is ook dat de zwart-wit combinatie het erg goed doet. De collectie van Dia Y Noche sluit daar dan ook perfect bij aan. In die collectie wordt witgoud met titanium of palladium gecombineerd, voor bijzondere look; 'Cool and mysterious'.

A personal ring
Het is ook steeds vaker van belang dat een ring echt bij je persoonlijkheid past. Hierbij spelen de innovatieve technieken van een edelsmid een belangrijke rol, want daarmee is (bijna) alles mogelijk. Van trouwringen in palladium met een rivier van briljant geslepen diamanten, tot palladium ringen met kleuren diamanten. Er is dus echt van alles mogelijk, zolang het maar bij je past.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!