| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Spontaan trouwen tijdens wandeltocht »
Spontaan trouwen tijdens wandeltocht
   21-03-2013

Niet iedereen heeft zomaar een trouwjurk bij zich in een rugzak, maar de Chinese Wei Sun deed dit wel en niet zonder reden.

Ze had het idee dat ze, tijdens de ruim 50km lange wandelroute die ze liep, wel eens een mooie plek kon vinden voor haar trouwceremonie. Dat vond ze en maakte er ook meteen maar gebruik van. Een grote verrassing voor de gids en medewandelaars.


Wei Sun en Jun Lu waren in december al getrouwd, maar hadden de ceremonie uitgesteld. Die wilden ze, als grote wandelliefhebbers, graag op een mooie locatie doen. Die locatie zouden ze kiezen tijdens een van hun wandeltochten.

Tijdens de wandeltocht 'Milford Track', dat door het Nationaal park Fiordland in Nieuw-Zeeland loopt, vonden ze de juiste plek. Daar haalde Wei Sun haar trouwjurk uit haar rugzak, tot verbazing van de zestien vrienden die mee liepen. Bloemen voor het bruidsboeket werden geplukt, waarna Qiao Xinyu, een vriend van het stel, de ceremonie leidde.


© Wei Sun en Jun Lu

Het was voor iedereen een grote verrassing, maar het is voor Wei Sun een droom die uitkwam. En met deze actie zijn ze waarschijnlijk meteen ook het eerste bruidspaar dat ooit getrouwd is op de route van 'Milford Track', hoewel dat nog niet officieel bevestigd is.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!