| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Gouden limo als eyecatcher op je bruiloft »
Gouden limo als eyecatcher op je bruiloft
   29-03-2013

De trouwauto is vaak een ondergeschoven kindje als het gaat om de planning van de mooiste dag van je leven. Dat is erg zonde want de trouwauto is wel de binnenkomer.

Stel je eens voor: je familie en vrienden staan in spanning te wachten voor het stadhuis. En jullie komen aan in de auto van een vriend van de bruidegom. Heel aardig natuurlijk maar zo maak je geen grootse entree.

Wat dacht je van vervoer tijdens je bruiloft in een unieke auto? Auto? Nee, een limousine natuurlijk! Sinds kort kan je bij Limonodig.nl een gouden limo huren. Dit is exclusief in Nederland. Perfect voor een bruiloft met miljonair- of bollywoodthema. En wat is er nou een betere entree dan één in de meest exclusieve limousine van Nederland.Nog zo'n leuk nieuwtje: bij Limonodig.nl kun je ook een Hummer H2 limousine met vleugeldeuren huren. Ook dit is exclusief in Nederland. Niet alleen de vleugeldeuren zijn een unieke feature, deze H2 Limo heeft speciale verlichting waardoor je entree nog meer opvalt. De kleur van de verlichting kan je aan het thema van je bruiloft aanpassen.Wil je de gouden limo of de Hummerlimo met vleugeldeuren huren? Kijk dan eens op de website van Limonodig.nl.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!