| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Leuke workshops van de Bruids Ambassade »
Leuke workshops van de Bruids Ambassade
   24-04-2013

Hoe moet ik straks die mooie trouwjurk goed aantrekken? En hoe zorg ik ervoor dat mijn make-up ook goed aangebracht word? Lig je nu al wakker van deze vragen? Hiervoor heeft de Bruids Ambassade twee leuke workshops georganiseerd. Dan hoef je je daarover dus geen zorgen meer te maken.

In de winkel van de Bruids Ambassade bleek dat er veel vragen zijn over het aantrekken van de bruidsjurk en het aanbrengen van goede bruids-make-up. Speciaal daarvoor organiseren ze twee leuke workshops.

Workshop 'De bruid aankleden'
Het aantrekken van een trouwjurk lijk misschien gemakkelijk, maar er komt toch meer bij kijken. Het begint al bij de lingerie. Ga je voor een panty of niet? Waarom wel of niet? Of hoe draag je de jarretels? En dan moet je de jurk zelf nog aan... Stap je daar dan in of trek je hem over je hoofd heen? Hoe moet je jurk dicht? Met een rits, met knoopjes of een rijgveter? En dan heb je je jurk eindelijk aan, maar wat nu als je naar het toilet moet?

Op al deze vragen geeft de Bruids Ambassade graag antwoord tijdens de workshop 'De bruid aankleden'. Tijdens deze gezellige avond kom je, onder genot van een hapje en een drankje, alles te weten.

Meer informatie:
Wanneer: 7 mei en 4 juni 2013
Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie: Bruids Ambassade, Havenstaat 33 in Bussum
Kosten: Gratis (voor 2 personen, inclusief hapje en drankje)
Aanmelden: monique@bruidsambassade.nl of 035 - 5242803
Workshop 'Bruids make-up'
Op je huwelijksdag wil je er op zijn voordeligst uitzien. Je doet veel moeite om een mooie jurk uit te zoeken en kiest het juiste kapsel daarbij. De juiste make-up kan dit helemaal afmaken. Veel bruiden willen dit graag zelf doen of door een vriendin laten doen. Speciaal daarvoor geeft een ervaren visagist jou of je vriendin advies over hoe jouw gezicht het beste tot zijn recht kan komen. Welke kleuren je hier het beste voor kan gebruiken, hoe je het goed aanbrengt en zorgt voor een natuurlijke uitstraling, die de hele dag blijft zitten.

Meer informatie:
Wanneer: 14 mei en 11 juni 2013
Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur
Locatie: Bruids Ambassade, Havenstaat 33 in Bussum
Kosten: Gratis (inclusief hapje en drankje)
Aanmelden: monique@bruidsambassade.nl of 035 - 5242803Meld je dus snel aan voor deze workshops en kom alles te weten over het aantrekken van je trouwjurk en goede bruidsmake-up.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!