| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Foto's van aanzoek terug bij het koppel »
Foto's van aanzoek terug bij het koppel
   28-05-2013

Tijdens een wandeling was Geoff Parker getuige van een huwelijksaanzoek en legde dit vast. Die foto's wilde hij graag persoonlijk aan het stel overhandigen, maar hiervoor kreeg hij niet de kans. Met behulp van Social Media kon hij het stel bereiken en de foto's toch nog geven.Geoff en zijn vrouw maakten een wandeling bij Rattlesnake Ridge (Washington) ter gelegenheid van hun eigen jubileum, toen ze verderop een man door de knieën zagen gaan. "Snel maakte ik wat foto's om die aan het stel te overhandigen", verteld Geoff, "maar toen ik op de bewuste plek kwam, waren ze al weg."

Eenmaal thuis zette Geoff de foto's op Facebook en Instagram. Die werden flink gedeeld en kwamen zo, binnen een paar dagen al, bij Jordie Egbert uit en zij herkende zichzelf meteen. Toen ze doorhad hoeveel moeite Geoff gedaan had, zocht ze direct contact.

"Ik kreeg een erg leuke mail binnen, waarin Jordie me enorm bedankte", verteld Geoff. Jordie vult daarbij aan; "Ik ben zo Geoff zo dankbaar, want nu hebben we ook een mooie visuele herinnering. Geoff zelf heeft dit niet van zijn aanzoek, dus wilde hij ervoor zorgen dat wij dat in ieder geval wel zouden krijgen. Best cool, hoe het gelopen is."


Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!