| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Dinosaurus overvalt bruiloft »
Dinosaurus overvalt bruiloft
   07-06-2013

De bruiloft van James en Katie werd overvallen door een dinosaurus. Dat zou je tenminste wel geloven na het zien van de foto van fotograaf Quinn Miller. De bijzondere foto doet het goed op social media en wordt dan ook massaal gedeeld en geliked.

Een aantal dagen voor de bruiloft kwam bruidegom James, samen met fotograaf Quinn Miller, op het idee om een bijzondere trouwfoto te maken. Al snel kwamen ze op de dinosaurus uit. Na de gebruikelijke fotosessie was het zover. Quinn gaf alle gasten even een kleine acteerles, zodat het effect echt goed over zou komen."Dit is echt de meest indrukwekkende foto waar ik ooit aan meegewerkt heb", verteld getuige Conner Jenkins. "En het is ook ongelooflijk wat de foto teweeg gebracht heeft." Na de vele likes en deel-acties werd de foto namelijk ook opgepikt door onder meer CNN en Fox News, waardoor de bekendheid alleen maar groeide.

Ondanks de vele aanvragen is Quinn niet van plan nog zo'n foto te maken; "Ik wil niet bekend staan als de 'Dinosaurus-man', dus is de T-Rex met pensioen. Maar ik ben wel bereid om een soortgelijk project te doen, als het maar geen dino is", grapt hij.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!