| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Star Wars invasie op bruiloft »
Star Wars invasie op bruiloft
   12-06-2013

Vorige week werd de bruiloft van James en Katie nog overvallen door een heuse dinosaurus. En deze week kwamen we een Star Wars invasie tegen op de bruiloft van Paul en Leslie. Wordt dit de nieuwe trend?

Na het zien van de dinosaurus-foto van James en Katie wilde fotografe Daniëlle Lombardo ook graag een eigen versie maken met een Star Wars invasie. De bruiloft van Paul en Leslie bleek uitermate geschikt, aangezien ze beiden enorm fan zijn van de bekende filmreeks. Dus mochten zij ook poseren voor zo'n zelfde foto.Speciaal voor de foto werd het verkeer stilgelegd, zodat het bruidspaar en een aantal gasten ongestoord konden acteren. "Gelukkig lukte het in één keer, want we hadden maar 2 minuten de tijd", verteld de fotografe.

Nadat de foto online geplaatst was, kwamen er al snel meer aanvragen voor soortgelijk foto's met zombies en draken. Maar of Daniëlle er meer wil maken weet ze nog niet. "We willen niet dat het unieke ervan af gaat. Dus laten we het hier misschien wel bij." En daar voegt ze nog aan toe dat het wel een leuke creatieve uitdaging was. "Dat is ook het leuke bij het maken van een trouwreportage, dat er geen grens zit aan de creativiteit."

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!