| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Een trend in Amerika; je bruiloft live op internet »
Een trend in Amerika; je bruiloft live op internet
   17-06-2013

Er is weer een nieuwe trend gespot in Amerika; je trouwdag live uitzenden op internet. Niet zo gek, als je bedenkt dat ze het aanzoek en de uitnodigingen ook al via het internet deelden. Maar is het ook iets voor jullie?Veel Amerikaanse bruidsparen deelden hun aanzoek al via het internet en de uitnodigingen werden via de mail verstuurd. En de laatste trend is je trouwdag live uitzenden via het internet. Dat blijkt uit onderzoek van 'The Wall Street Journal'.

Veel bruidsparen geven in het onderzoek aan op het idee te zijn gekomen, na het zien van de bruiloft van Prins William en Kate Middleton. Sinds die tijd zijn er dan ook veel bedrijven bij gekomen die deze dienst aan kunnen bieden.

Het idee is wel even wennen, want de hele ervaring is anders. Toch kiezen steeds meer Amerikaanse bruidsparen hiervoor. En om verschillende redenen. Het ene bruidspaar kiest hiervoor om zo meer mensen 'uit te nodigen'. Anderen om verre vrienden of familieleden er makkelijker bij te betrekken. En weer anderen als kostenbesparing, want hoe meer 'virtuele' gasten, hoe minder echte gasten, zo concluderen ze.

Jaclyn en Eric kozen er ook voor om hun huwelijk via internet uit te zenden. Voornamelijk omdat ze eigenlijk te veel mensen hadden om uit te nodigen. "Eric kent zo'n beetje iedereen in het dorp, dus konden we ze nooit allemaal vragen.", legt Jaclyn uit. "Daarnaast wilden we ook graag een kleine, intieme bruiloft, met alleen goede vrienden en familie. En toch wilden we ook dat iedereen er deel van uit mocht maken." De live uitzending bleek de oplossing.


Ook in Nederland komt het vaker voor. Verschillende gemeentes bieden de mogelijkheid al aan om de ceremonie live uit te zenden. Je hoeft dus niet naar Amerika om je huwelijk live te kunnen laten uitzenden.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!