| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Expositie 100 jaar bruidsmode »
Expositie 100 jaar bruidsmode
   19-06-2013

In de maanden juni, juli en augustus organiseert De Bruidssalon een prachtige expositie over 100 jaar bruidsmode. Meer dan 75 trouwjurken zijn te bewonderen tijdens de bijzondere tentoonstelling.

Voor de expositie 100 jaar bruidsmode heeft De Bruidssalon een grote collectie trouwjurken verzameld, die je tijdens een bezoek aan de bruidsmodezaak kan bewonderen. Al met al een bijzondere tentoonstelling, met trouwjurken vanaf het jaar 1900 en vaak zelfs met de bijbehorende accessoires.

Oproep op Facebook
Begin april plaatste De Bruidssalon deze oproep op Facebook: "Wie kan me helpen aan (vintage) bruidskleding vanaf de jaren '30 tot de 80-er jaren? Ik zou er graag een etalage mee willen inrichten". Daarop kwamen zoveel reacties dat het niet bij de inrichting van de etalage bleef. Ze kregen genoeg trouwjurken om er een hele expositie van te maken. Inmiddels is de teller de 75 zelfs al gepasseerd. Waar een simpele oproep dus al niet goed voor is.

Trouwjurken door de jaren heen
"Het leuke is om de verschillende stijlen en kleuren te zien die in de loop der jaren in de mode waren," vertelt Ineke Pals van De Bruidssalon. "Zwarte japonnen in tijd van oorlog, maar ook omdat het 'deftig' was. Jurken uit de jaren '50, met petticoats. De Flowerpower-tijd, echt alles passeert de revue." Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.Meer informatie?
Meer informatie over de expositie is te vinden op www.debruidssalon.nl of neem contact op met De Bruidssalon via 0599 – 620994 of info@debruidssalon.nl

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!