| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Flashmob aanzoek bij Ikea »
Flashmob aanzoek bij Ikea
   21-06-2013

Niet veel mensen zullen de Ikea als romantische plek beschouwen waar je een huwelijksaanzoek kan doen, maar de Amerikaan Carlos dacht daar anders over. Hij vroeg daar namelijk zijn vriendin Rebecca ten huwelijk.

Afgelopen zaterdag vroeg de Amerikaan Carlos Gato zijn vriendin Rebecca Shackelford ten huwelijk in een Ikea-vestiging in Miami. Een plek die waarschijnlijk weinig mensen zullen kiezen, maar voor Carlos en Rebecca heeft de Ikea wel een bijzondere betekenis. Daar hebben ze elkaar twee jaar geleden leren kennen. Na verschillende afspraakjes in dezelfde winkel, besloot Carlos om zijn aanzoek ook daar te doen.

Met de hulp van het Ikea personeel en dansschool 'Sean's Dance Factory' organiseerde hij een Flashmob op het nummer 'Marry You' van Bruno Mars. "Het is geweldig om te zien hoe het uitgepakt heeft," laat Sean Green, eigenaar van de dansschool, weten. "We zijn Ikea erg dankbaar dat we dit hebben mogen doen."

Nadat Rebecca haar "ja" heeft uitgesproken, laat ze weten dat het echt een complete verrassing was. "Toen ik hem zag aankomen, was ik compleet in shock. En ik tril nog steeds!"

Benieuwd hoe het aanzoek eruit zag en hoe Rebecca reageerde? Bekijk dan snel de onderstaande video.Zoek je nog meer inspiratie voor je eigen huwelijksaanzoek? Bekijk dan zeker alle leuke filmpjes op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!