| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » In Engeland kopen ze de trouwjurk al vroeg »
In Engeland kopen ze de trouwjurk al vroeg
   10-07-2013

Je trouwjurk al kopen, nog voordat je de ware gevonden hebben. Het klinkt wel erg enthousiast, maar 37% van de Britse heeft dit wel gedaan. Dat blijkt uit recent onderzoek.

De meeste vrouwen dromen al lang van hun trouwdag, soms al van kinds af aan. Daar is natuurlijk niks mis mee, alleen gaan Britse vrouwen wel erg ver. Volgens recent onderzoek heeft 37% namelijk een trouwjurk uitgekozen en zelfs al gekocht, nog voordat ze de ware gevonden hebben. Daarnaast blijkt ook dat 59% van de ondervraagden, de ideale locatie al weet, een budget vastgesteld heeft en serieuze plannen heeft voor het feest en de huwelijksreis. Je kunt er in Engeland niet vroeg genoeg bij zijn, blijkbaar.

Overigens blijkt het enthousiasme niet altijd goed uit te pakken, want 36% geeft aan al verschillende potentiële partners te hebben afgeschrikt door de plannen. Dus misschien is het toch beter om even op het aanzoek te wachten.


Tip: Ben je nog op zoek naar de ideale trouwjurk? Neem dan snel een kijkje op onze inspiratiepagina of lees onze special bruidsmodemerken. Daar kun je veel inspiratie vinden voor het uitzoeken van jouw droomjurk.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!