| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Papa's Beach House nu ook officiele trouwlocatie »
Papa's Beach House nu ook officiele trouwlocatie
   12-07-2013

Sinds afgelopen vrijdag is het vernieuwde Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse bos een officiele trouwlocatie. Door de ondertekening is de locatie bij huwelijksplechtigheden een "huis der gemeente" geworden, maar dan wel een aan het strand!

Papa's Beach House en de gemeente werden bij deze ondertekening vertegenwoordigd door Alexander Claus en Carola Knots. Mickeline Claus, sales account manager en trouwambtenaar Ellen Lucke, die ook aanwezig waren, gaven aan zeer verheugd te zijn over deze officiële erkenning. Huwelijks-plechtigheden op deze locatie hoeven nu niet meer door een goedkeuringstraject en dat is prettig voor de bruidsparen.


Om als officiële trouwlocatie benoemd te worden dient voldaan te worden aan een aantal eisen zoals veiligheid en toegankelijkheid. De mogelijkheid om te trouwen in de buitenlucht op een romantische locatie heeft al vele bruidsparen doen kiezen voor Papa's Beach House. Op het terras aan het strand is zelfs een podium voor de huwelijksceremonie met uitzicht op het meer. Voor de receptie of het feest is een aparte zaal beschikbaar met een eigen terras. Er is zelfs een omkleedruimte voor het bruidspaar beschikbaar.Het Beach House is onderdeel van Claus Hotel & Event Center, waar ook het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel bij hoort. Het hotel beschikt over mooie bruidssuites en er zijn diverse combinatie-arrangementen mogelijk.

Meer weten of wil je je trouwdag bij Papa's Beach House vieren?
Kijk dan snel op hun website.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!