| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » De leukste huwelijks-flashmobs in 10 jaar tijd »
De leukste huwelijks-flashmobs in 10 jaar tijd
   08-08-2013

Vandaag, precies 10 jaar geleden, werd de eerste succesvolle flashmob in Nederland georganiseerd. In die 10 jaar zijn we ook veel huwelijks-flashmobs tegengekomen, zowel als aanzoek als op de trouwdag zelf. Hier is een overzicht van de leukste huwelijks-flashmobs die wij tegenkwamen. Dus veel kijkplezier!


Downtown Disney flashmob aanzoek
Jamin wilde zijn vriendin Val goed verrassen met zijn aanzoek en aan de video te zien is dat aardig gelukt. Maar wat wil je ook met een flasmob in 'Downtown Disney'.
Huwelijks-flashmob in het programma 'Mobbed'
Het Amerikaanse programma 'Mobbed' helpt speciale gasten om een flashmob te organiseren voor niets vermoedende vrienden en familie. Deze keer werd er een wel heel origineel huwelijksaanzoek gedaan.
Flashmob aanzoek bij Ikea
Carlos Gato vroeg zijn vriendin Rebecca Shackelford ten huwelijk in een Ikea-vestiging in Miami. Daar hadden ze elkaar twee jaar daarvoor leren kennen. Met de hulp van het Ikea personeel en dansschool 'Sean's Dance Factory' organiseerde hij een Flashmob op het nummer 'Marry You' van Bruno Mars.
Flasmob tijdens de trouwceremonie
Gary en Tracy wilden op hun trouwdag iets wat hun gasten bij zou blijven. Dat werd een flashmob, naar het idee van hun pastoor. En de beelden doen het goed op internet, want ze zijn inmiddels al ruim 600.000 keer bekeken.


© Gary en Tracy Richardson


Flashmob op je trouwdag
Abby is helemaal weg van flashmobs, dus wilde James haar daarmee verrassen op hun bruiloft. James schakelde hiervoor 'Flashmob America' in en die draaide een mooie flashmob in elkaar.
Flashmob als openingsdans
Dale wilde voor op de trouwdag zijn vriendin verrassen met een bijzondere openingsdans. Samen met een stel vrienden organiseerde hij een flashmob op muziek van Michael Jackson.


© Dale Wightman

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!