| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Flashmob als start van de ceremonie »
Flashmob als start van de ceremonie
   31-07-2013

De Amerikaanse Jesse en Brian wilden een bijzondere start van hun trouwceremonie en dat is ze met hun flashmob aardig gelukt! Ruim honderd gasten kregen ze zover om ook mee te doen.

Het begon met het traditionele gedeelte, waarin vader en dochter naar het altaar lopen. Daar eenmaal gearriveerd start een grote flashmob op het nummer 'Call Me Maybe' van Carly Rae Jepsen.


© Jesse Draper and Brian MacInnes

Jesse Draper en Brian MacInnes wilden een bijzondere start van hun trouwceremonie en dat is ze aardig gelukt. "Zeker 100 van de 400 gasten hebben meegedanst", vertelt Jesse. "Het was erg leuk, maar ik had me op voorhand toch verkeken op de choreografie."

Drie weken voor de bruiloft stuurde Jesse een super geheime video rond aan een aantal gasten. Daarin was de choreografie te zien, die een goede vriend van Jesse gemaakt had. Op die manier konden een aantal gasten alvast goed oefenen voor de grote dag.

De keuze voor het nummer 'Call Me Maybe' was trouwens niet zomaar. "Het is inmiddels een soort grap in de familie geworden", legt Jesse uit. "Het nummer is namelijk op ons lijf geschreven, want onze eerste ontmoeting ging hetzelfde als in het liedje. Dus een geschikter nummer is er niet".

Tip: Zoek je nog meer leuke ideeën om je trouwceremonie wat persoonlijker te maken? Kijk dan zeker op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!