| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Aanzoek verstopt in Game Boy-spel »
Aanzoek verstopt in Game Boy-spel
   06-08-2013

Game Developer Mike Mika wilde zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Hiervoor paste hij het spel 'Klax' op zijn Game Boy Color aan, waardoor zijn aanzoek in beeld zou komen als je het spel uitgespeeld hebt.

Om zijn vriendin ten huwelijk te vragen had Mike Mika iets leuks uitgedacht. Hij paste het Game Boy-spel 'Klax' aan, zodat zijn vriendin zijn aanzoek zou kunnen zien als ze het spel uitgespeeld zou hebben. Alleen bleek het niet zo makkelijk te gaan, ondanks dat het wel een spel voor haar was. "Ik gaf haar de Game Boy en moedigde haar aan het spel te spelen, maar dat deed ze niet", vertelt Mike lachend. "Het duurde bij elkaar, denk ik, drie jaar. Dus ik vroeg me af of ik haar niet beter op de traditionele manier kon vragen".

"Maar zegt ze "nee" en gaat ze het spel uiteindelijk wel spelen, zou dat wel behoorlijk gênant geweest zijn. En was mijn werk voor niks geweest".

Gelukkig kwam dan eindelijk toch de verlossing. Hiervoor kreeg hij een beetje hulp van 'Tips & Tricks magazine', die een interview met hem wilde over het aanpassen van games. Mike ging hierop in en vertelde dat hij het spel 'Klax' aangepast had. Niet veel later werd het uitgebreide interview gepubliceerd. Mike liet het artikel, samen met de Game Boy thuis achter, zodat zijn vriendin het zou vinden en uit nieuwsgierigheid zou gaan spelen. Zelf vond hij het te spannend om erbij te zijn. "Ik bleef net zolang rondjes rijden, totdat ze me opbelde. Het enige wat ze zei was "Ja!". En de rest is inmiddels geschiedenis".

Overigens is Mike niet de enige die zo zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Een New Yorkse gamer vroeg zijn vriendin namelijk ook door een aanpassing in een game, alleen was het deze keer Super Mario. Benieuwd hoe hij dit deed? Lees dan het nieuwsitem 'Man doet aanzoek in Super Mario-game'.

Tip: Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor je eigen aanzoek? Bekijk dan zeker alle leuke filmpjes op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!