| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Stel trouwt 107 keer met elkaar »
Stel trouwt 107 keer met elkaar
   03-08-2013

Een bijzonder wereldrecord staat op naam van de Amerikaanse David en Lauren Blair. Ze trouwden maar liefst 106 keer in 30 jaar tijd en nummer 107 staat al in de planning. Een unieke prestatie, maar als het aan hen ligt gaan ze gewoon verder.

Het Amerikaanse stel David en Lauren Blair treden binnenkort voor de 107e keer in het huwelijksbootje. Genoeg voor een wereldrecord. Eigenlijk hadden ze het record al op zak na hun 59e bruiloft, maar ze besloten door te gaan. En 4 augustus geven ze elkaar weer het jawoord.

Ze ontmoetten elkaar in 1982 en dat werd een relatie. Na een mislukt aanzoek in datzelfde jaar, deed David in 1983 nog een poging en daar ging Lauren wel op in. In 1984 trouwden ze voor de eerste keer. Al snel besloten ze het nog eens over te doen. Zo ontstond een soort traditie.

"De eerste keer trouwden we in Los Angeles op 6 mei 1984. Een dag later gaven we elkaar het jawoord in een kerk in Chicago", vertelt Lauren. "12 Mei, nog tijdens onze huwelijksreis, besloten we weer te trouwen. Pas toen zijn we gaan kijken in het 'Guinness Book of Records' of er een trouwrecord in stond en dat was zo". Dat stond op 58 en Lauren en David waren vastberaden dat record te verbreken. Op Valentijnsdag 2001 was het zover, hun 59e bruiloft. Sindsdien staat het wereldrecord op hun naam. Vrijwel meteen besloten ze het hier niet bij te laten.Inmiddels staat de teller op 106 en bruiloft nummer 107 is in aantocht. Ook van deze editie willen Lauren en David iets bijzonders maken. "Ons oorspronkelijke doel was 100, maar nu we daar al overheen zijn, zoeken we steeds naar nieuwe doelen om te bereiken. David wordt 4 augustus 60 jaar, dus zien we dat als één van die nieuwe gelegenheden om te trouwen".

Valentijnsdag, kerstmis en tijdens de jaarwisseling, allemaal gelegenheden die ze eerder al aangrepen als hun 'nieuwe' trouwdag. Maar ook op andere speciale dagen gaven ze elkaar het jawoord, zoals 1 januari 2001 (01-01-01), 2 februari 2002 (02-02-02) en 3 maart 2003 (03-03-03).

"We zijn gewoon hopeloos verliefd op elkaar. Elke ceremonie is emotioneel en bijzonder voor ons. We nemen het ook echt serieus. Net als iedereen die erbij is".

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!