| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Modellenopdracht blijkt aanzoek »
Modellenopdracht blijkt aanzoek
   09-08-2013

De voormalige rugbyspeler Garth Chamberlain had een leuke verrassing voor zijn vriendin Tess Montgomery. Voor een modellenopdracht werd ze naar Italië gestuurd. Daar wachtte haar alleen geen werk, maar een huwelijksaanzoek.

Garth Chamberlain wilde zijn vriendin Tess Montgomery graag ten huwelijk vragen. Hij vroeg of het modellenbureau waar Tess werkt hem wilde helpen met zijn plan. Die zagen er wel wat in en gaven Tess een speciale modellenopdracht in Favigana. Zo kon Garth haar stiekem naar het Italiaanse eiland lokken.

Om alles daar goed voor te bereiden, vloog Garth ook naar Favigana. Hij zorgde ervoor dat er een iPad klaar zou liggen in het hotel, met daarop hun leukste foto's. Daarnaast kreeg Tess ook beelden te zien van Garth, die bij haar vader om haar hand vroeg. Hiervoor was hij, zonder dat Tess het wist, naar Zweden gereisd. Na deze beelden kwam Garth tevoorschijn en stelde zijn vraag.


© Garth Chamberlain en Tess Montgomery

Tess was totaal verrast door het aanzoek, zo laat ze op haar blog weten. "Het was voor mij nogal een schok, toen mijn opdracht ineens een aanzoek bleek te zijn. Dat ze het zo lang geheim hebben kunnen houden snap ik alleen niet. Garth heeft helemaal naar Zweden kunnen reizen en terug, zonder dat ik het wist!"

Ondanks de uitgebreide planning en het reizen was het wel de moeite waard, laat een gelukkige Garth weten. "Het moest op een romantische locatie gebeuren, maar omdat we al zo lang niet op vakantie waren geweest, zou dat verdacht geweest zijn. Gelukkig wilde het modellenbureau wel meehelpen met de dekmantel."

Dat Garth het traditioneel wilde doen, door de hand van Tess te vragen bij haar vader, maakte het er ook niet makkelijker op. "Na eerdere mislukte pogingen, besloot ik gewoon de eerste de beste vlucht naar Zweden te nemen, de vraag te stellen en meteen weer terug te vliegen. Zo hoopte ik dat verder niemand zou merken dat ik het land uit geweest was".

Aanvankelijk wilden ze de beelden alleen op hun bruiloft draaien, die op nieuwjaarsavond plaats zal vinden in Zimbabwe. Uiteindelijk besloten ze toch om de video op YouTube te zetten en dat leverde ze meer dan 20.000 views op, binnen een paar dagen. En het aantal is inmiddels al weer ruim verdubbeld.

Tip: Ben je nog op zoek naar meer inspirerende beelden voor je eigen aanzoek? Bekijk dan zeker alle foto's en video's op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!