| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Trouwen op 9 kilometer hoogte »
Trouwen op 9 kilometer hoogte
   21-08-2013

In Nieuw Zeeland heeft een bijzonder huwelijk op 9 kilometer hoogte plaatsgevonden. Deze prijs werd verloot door 'Air New Zealand', naar aanleiding van de openstelling van het huwelijk voor homostellen. Lynley Bendall en Ally Wanikau waren de gelukkige winnaars en gaven elkaar op grote hoogte het jawoord.

Nieuw Zeeland is het vijftiende land waar het homohuwelijk is gelegaliseerd. Om dit te vieren hield de luchtvaartmaatschappij 'Air New Zealand' een wedstrijd. Door het insturen van een videoboodschap, kon je kans maken op een huwelijk op 9 kilometer hoogte. Lynley Bendall en Ally Wanikau, die al 14 jaar samen zijn en drie kinderen geadopteerd hebben, werden de gelukkige winnaars.

De winnende video:


De grote dag
Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Aan boord van een speciaal voor de gelegenheid ingericht vliegtuig vond de bijzondere ceremonie plaats. In aanwezigheid van hun drie kinderen en acteur en voorvechter van gelijke rechten voor homostellen, Jesse Tyler Ferguson, gaven Lynley en Ally elkaar het jawoord.

"Dat we dan eindelijk mochten trouwen was al iets bijzonders, maar nu we het op deze manier mochten doen maakte het helemaal speciaal", laat een gelukkige Lynley weten. "Het meest onwerkelijke was wel dat Jesse ook een rol speelde in onze ceremonie. We zijn al jaren trouwe kijkers van 'Modern Family', waarin hij een hoofdrol speelt." Ook Jesse Tyler Ferguson liet weten blij te zijn dat hij bij deze historische gebeurtenis mocht zijn. "Het was een groot voorrecht om deze historische en vreugdevolle dag met Lynley en Ally te mogen vieren".

Na het feest is het stel naar Los Angeles gevlogen voor hun huwelijksreis in een Palm Springs resort.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!