| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Aanzoek met 5940 Post-its vol herinneringen »
Aanzoek met 5940 Post-its vol herinneringen
   24-08-2013

De man in deze video wilde zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Alleen had hij een probleempje, zijn budget was erg beperkt. Toch wist hij er iets van te maken. Benieuwd hoe hij dit deed? Lees dan snel verder.

Om zijn vriendin ten huwelijk te vragen wilde de man in de onderstaande video iets bijzonders doen. Hij had alleen niet de financiële middelen om het zo groots aan te pakken als hij gehoopt had. Maar gelukkig bracht zijn vriendin hem op een goed idee. Toen ze een stukje van de Koreaanse talkshow 'Sang Sang Plus' zag op de tv, was ze helemaal gefascineerd door de met Post-its behangen studio.

Na flink wat Post-it blokjes gespaard te hebben, kon het plan dan eindelijk uitgevoerd worden. Het kostte uiteindelijk 4 dagen en 5 nachten om elk Post-it briefje te voorzien van een leuke gezamenlijke herinnering en om daarmee de hele badkamer te behangen. Aanvankelijk was het plan om de woonkamer voor het plan te gebruiken, maar de badkamer had een kleiner oppervlak, dus bleek dat beter geschikt.En voor iedereen die zich afvraagt of al het werk ook daadwerkelijk nut gehad heeft; ze zou enthousiast gereageerd hebben en "Ja" hebben gezegd. Helaas hebben we hier geen beeldmateriaal van, maar aan de andere kant, wie durft nu nog "Nee" te zeggen, na al deze moeite.

Tip: Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor je eigen huwelijksaanzoek? Bekijk dan zeker alle leuke foto's en filmpjes op onze inspiratiepagina.
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!