| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Ongelukje tijdens de pre-wedding shoot »
Ongelukje tijdens de pre-wedding shoot
   22-08-2013

Videograaf Davey Orgill was bezig met de pre-wedding shoot van Aleeshia en Clayton, toen hij een misrekening maakte. Hij schatte de tijd van het opstijgen van zijn drone verkeerd in. Hierdoor vloog de helikopter, met camera, recht op het bruidspaar af. Benieuwd hoe dat afliep? Lees dan snel verder.

We zien ze steeds vaker, videoreportages met van die mooie 'Aerial Shots' (de vakterm voor luchtopnames). Het ziet er vaak spectaculair uit, maar je moet wel goed geoefend zijn om echt mooie opnames te kunnen maken. Dat bleek ook bij de pre-wedding shoot van Aleeshia en Clayton. Daarvoor had videograaf Davey Orgill ook mooie 'Aerial Shots' gepland. Alleen door een kleine misrekening in de tijd van het opstijgen van zijn drone, vloog de helikopter niet mooi over het bruidspaar heen, maar er recht op af...

De misrekening van Davey bleek een succes op YouTube. Het filmpje, dat op verzoek van Aleeshia en Clayton online geplaatst is, is inmiddels al 1 miljoen keer bekeken.Aleeshia en Clayton hadden gelukkig alleen wat lichte verwondingen en gingen dan ook gewoon verder met de shoot. Achteraf hebben ze er ook nog goed om gelachen. Alleen videograaf Davey had er wat meer moeite mee. "Ik schaamde me verschrikkelijk", laat hij weten. "Na afloop heb ik zeker nog een half uur staan trillen van de schrik. Dus kostte het me wel wat moeite om toch door te gaan en meer mooie beelden vast te leggen". Maar dat is hem toch wel gelukt, want dit is de uiteindelijke montage:


Tip: Zoek je nog meer inspiratie voor je eigen videoreportage? Bekijk dan zeker alle mooie voorbeelden op onze inspiratiepagina.


Tip: Benieuwd naar wat er allemaal nog meer mis kan gaan op een bruiloft? En wat je kunt doen om deze trouwrampen te voorkomen? Lees dan onze special de 20 grootste trouwrampen.
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!