| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Huis van pasgetrouwd stel gebarricadeerd »
Huis van pasgetrouwd stel gebarricadeerd
   28-09-2013

Afgelopen weekend was het in het Belgische Berlaar overduidelijk dat Sofie en Gerry elkaar het jawoord hadden gegeven. Hun vrienden hadden namelijk hun huis gebarricadeerd met 315 bierkratten. Ja, dat krijg je met vrienden die wel van een grapje houden.

Dat de vriendenkring van Sofie Verret en Gerry Dumortier niet snel terugdeinst voor een grapje, werd afgelopen weekend wel duidelijk. Na hun trouwdag kwamen Sofie en Gerry thuis. Alleen was de vraag hoe ze naar binnen konden, aangezien de hele voorgevel gebarricadeerd was door 315 lege bierkratten.Dat hun vrienden wat van plan waren, had Gerry wel verwacht, maar ook dit had hij niet aan zien komen. "Ik wist dat ze iets gingen doen, want bij elk huwelijksfeest proberen onze vrienden elkaar te overtreffen", vertelt hij. "Dat is de traditie, maar we hadden niet verwacht dat het zo zou opvallen". Het kostte aardig wat moeite om binnen te komen, aangezien de bakken ook nog aan elkaar vast zaten, voegt Gerry eraan toe. "Gelukkig hebben we wat bakken opzij kunnen trekken om binnen te geraken".

Maar ja, 315 lege bierkratten, waar zijn de flesjes dan gebleven? Die had de vriendengroep achter in de tuin uitgespreid. De 7500 flesjes vormden een groot hart en de voorletters van het stel.Gelukkig voor Sofie en Gerry hoefden ze het niet allemaal zelf op te ruimen, maar hielpen de vrienden ook netjes mee met opruimen. En de lege bierflesjes mogen ze houden, voor het statiegeld.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!