| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Schots stel trouwt voor £ 1,- »
Schots stel trouwt voor £ 1,-
   29-09-2013

Het Schotse stel Georgina en Sid zijn pas getrouwd. Niks bijzonders zou je zeggen. Alleen kostte hun trouwdag maar £ 1,-, omgerekend zo'n € 1,20. Benieuwd hoe ze dit voor elkaar kregen? Lees dan snel verder.

Volgens de Schotse Georgina Porteous en Sid Innes gaat het er op een trouwdag om dat je trouwt met de persoon van wie je houdt. Daar hoef je geen dure jurk voor te kopen. Voor hen dus geen dure bruiloft, maar toch werd het een onvergetelijke dag. Ze zijn namelijk getrouwd voor, welgeteld, £ 1,-, omgerekend is dat zo'n € 1,20!

Georgina en Sid vroegen hun gasten mee te helpen. Zo leidde de moeder van Georgina de ceremonie, werd de taart gebakken door een tante en vaderlief verzorgde de muziek. Zelfs het boeket en de ringen maakten ze zelf. Uit een hertengewei maakten ze de ringen en de bloemen voor in het boeket plukte de bruid zelf.

Alles was zo geregeld dat het geen geld kostte. Alleen kon Georgina de jurk, die ze zag hangen in de kringloopwinkel, niet laten hangen. Vandaar dat ze toch £ 1,- uit hebben gegeven.
Tip: Zoek je nog tips om op een goede manier te bezuinigen op je trouwdag? Lees dan zeker onze special De lowbudget bruiloft. Dan weet je waar je wel en waar je niet op moet bezuinigen. En nog belangrijker; op een manier waarop je nog steeds onvergetelijke bruiloft krijgt.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!