| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Jawoord bij 15.000 'likes' »
Jawoord bij 15.000 'likes'
   01-10-2013

Rob wil zijn vriendin Femke best wel ten huwelijk vragen, alleen moet zijn speciale Facebookpagina eerst wel 15.000 'likes' hebben. Het begon als een grap, maar nu lijkt het toch echt te gebeuren, want de aantallen 'likes' lopen gestaag op.

 Een bijzondere actie van Rob uit Boxtel. Hij wil zijn vriendin Femke graag ten huwelijk vragen, maar voordat hij dat doet wil hij eerst 15.000 likes op zijn Facebookpagina proberen te krijgen.

De actie is eigenlijk als grap ontstaan, legt Rob uit, "We hebben de laatste tijd verschillende bruiloften van vrienden gehad. En op die feestjes werd ons steeds gevraagd wanneer wij gaan trouwen. Als grap heb ik toen gezegd dat dat pas gebeurt als we 15.000 likes op Facebook hebben".

De pagina 'Bij meer dan 15.000 likes gaan Rob en Fem Trouwen' staat inmiddels online en de teller is al ruim over de 3000 likes.

Rob heeft dus nog even te gaan, voordat hij door de knieën moet. Desalniettemin gaat het aantal gestaag omhoog. Hij mag wel alvast na beginnen te denken over hoe hij Femke wil vragen.

Volgens Rob willen hij en Femke graag ergens in 2015 gaan trouwen. Ongeacht of ze het aantal likes gaan halen. Maar uiteraard gaan ze daar wel voor.

Update: De 15.000 likes zijn inmiddels binnen. Meer daarover in het nieuwsitem "Aanzoek in zicht; de 15.000 likes zijn binnen".

Update: Ook heeft Rob inmiddels het beloofde aanzoek gedaan. In dit nieuwsitem lees je daar meer over: "Het aanzoek, na de (ruim) 15.000 likes".
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!