| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Huwelijksaanzoek met buxushagen »
Huwelijksaanzoek met buxushagen
   06-10-2013

Wanneer je boven het Engelse luchtruim vloog had je de kans om een groot huwelijksaanzoek te zien. Dit was het werk van Liam, die zijn vriendin Melissa ten huwelijk vroeg met buxushagen.

De Engelse Liam Ireland, die als hovenier werkt, had een leuke smoes bedacht om zijn vriendin Melissa Moss mee te krijgen met een helikoptervlucht. Hij zou lucht-opnames maken van het hoveniersbedrijf waarvoor hij werkt. Wat Melissa echter niet wist is dat hij dit allemaal uitgedacht had om haar ten huwelijk te vragen.

Best een spannende onderneming, laat Liam weten. "Het was zenuwslopend. Er waren veel factoren die samen moesten vallen om het plan te laten slagen". Gelukkig verliep alles volgens plan en vlogen ze niet veel later boven de honderden buxushagen van het bedrijf.

Intussen had Melissa nog steeds niets in de gaten. Pas toen ze ineens tientallen hagen anders zag staan, die samen "Will you marry me Melissa" spelden, werd het haar duidelijk. Meteen keek ze Liam aan, die al klaar zat met de ring. "Jammer genoeg kon ik niet door mijn knieën gaan, zoals het hoort, aangezien ik vast zat in mijn gordel", vertelt hij. Maar ondanks dat beantwoorde Melissa toch met een uitbundige "Ja" en was Liam's plan geslaagd.Tip: Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor je eigen aanzoek? Neem dan zeker een kijkje op onze inspiratiepagina.
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!