| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Aanzoek in zicht; de 15.000 likes zijn binnen »
Aanzoek in zicht; de 15.000 likes zijn binnen
   02-10-2013

Gisteren schreven we over Rob, die 15.000 likes wilde hebben op zijn Facebookpagina, voordat hij zijn Femke ten huwelijk zou vragen. Dat is inmiddels gelukt. En de actie blijkt niet voor niets geweest.

Het ging allemaal heel snel, zeker toen ook de landelijke media aandacht schonk aan de actie. Onder meer Omroep Brabant, Nu.nl en het AD schreven er over. Daarnaast werd de actie ook goed gepromoot op de radio, door Q-music, Radio 538 en 3FM. Gevolg hiervan was dat de pagina zo'n 1000 likes per uur ontving.Ook binnen de trouwbranche kreeg de actie voldoende aandacht. Veel bedrijven boden spontaan hun diensten aan voor de trouwdag, die ergens in 2015 plaats moet gaan vinden. Over onder andere de bruidstaart, de trouwauto, de trouwfilm, de DJ en live muziek hoeven Rob en Femke zich in ieder geval geen zorgen meer te maken. Dit wordt allemaal gesponsord. Tevens krijgen ze een speciaal VIP arrangement op de trouwbeurs 'Sounds of Love & Koonings'.

Al met al heeft de actie, die als grap opgezet was, toch aardig wat opgeleverd. Nu is het alleen nog wachten totdat Rob door de knieën gaat.

Update: Rob heeft inmiddels het beloofde aanzoek gedaan. In dit nieuwsitem lees je daar meer over: "Het aanzoek, na de (ruim) 15.000 likes".
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!