| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Eerste huwelijksaanzoek via Groupon in Nederland »
Eerste huwelijksaanzoek via Groupon in Nederland
   04-10-2013

De speciale deal 'Levenslang huwelijksgeluk met Aernoud Laumen' verscheen enige tijd geleden op de aanbiedingssite Groupon. Dit was de bijzondere manier waarop Aernoud zijn vriendin Deborah ten huwelijk wilde vragen.

Sinds kort is het mogelijk om via de aanbiedingensite Groupon een huwelijksaanzoek te doen, door middel van een deal. Aernoud Lauman leek dit wel wat, als enorme fan van deals en aanbiedingen, en begon meteen. Zo verscheen de speciale deal 'Levenslang huwelijksgeluk met Aernoud Laumen' online.Koopje
Bij de deal werd niet alleen een leven lang huwelijksgeluk verzekerd, maar onder meer ook een mooie verlovingsring en een prachtige huwelijksdag. Dit allemaal voor het bedrag van wel € 0,-. Een koopje toch?

Aan de deal zaten wel een aantal voorwaarden, zo is reserveren bijvoorbeeld niet nodig, wordt annulering niet gewaardeerd en is de deal slechts voor 1 persoon, per keer geldig en enkel als je Deborah Monfils heet.

Uitverkocht
Inmiddels is de deal uitverkocht, dus heeft Deborah te kennen gegeven dat ze wel oren heeft naar het levenslange huwelijksgeluk met Aernoud Laumen.

Goed doel
Overigens was het aanzoek niet alleen uit eigen belang, want bij elk aanzoek dat via Groupon gedaan wordt, doneert de site € 100,- aan de stichting Jarige Job. Die zorgt er weer voor dat ook de allerarmste kinderen in Nederland een leuke verjaardag kunnen krijgen.

Tip; Nog op zoek naar meer inspiratie voor je eigen aanzoek? Bekijk dan zeker alle leuke foto's en video's op onze inspiratiepagina.
Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!