| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Aanzoek en trouwdag op één dag »
Aanzoek en trouwdag op één dag
   05-10-2013

Je vriendin ten huwelijk vragen en direct in het huwelijksbootje stappen. Niet iets wat je snel zal doen. Toch was dit het plan van Ryan Leak. Hij had zelfs de trouwdag tot in de puntjes georganiseerd, zonder dat zijn vriendin Amanda iets wist.

Het begon allemaal toen Ryan een gesprek van Amanda met een vriendin opving. Ze zei dat ze het eigenlijk wel zonde vond om na het aanzoek zo lang te moeten wachten op de trouwdag zelf. "Waarom kan het niet gelijk", vroeg ze zich af. "Je bent al meteen in de juiste stemming". Hij was er meteen van overtuigd dat hij hier iets mee moest doen.

Hij miste namelijk nog Amanda's inbreng voor de trouwdag. Toen Ryan toevallig op haar Pinterest-account kwam, was ook dat laatste probleem van zijn plan opgelost.

Amanda had namelijk een eigen board vol met ruim 250 favoriete trouw-ideeën. Zo kon Ryan dus stiekem hun trouwdag plannen.

Hoewel het plannen af en toe nogal ontmoedigend werkte, ging Ryan door. En dan hielp Pinterest hem er weer doorheen, want dan was weer duidelijk dat hij en Amanda op een lijn zaten.

Toen was de grote dag daar. Op een zogenaamde vakantie in Miami ging Ryan door de knieën. Amanda zei direct "Ja", maar dat ze meteen in het huwelijksbootje zou stappen had ze nooit gedacht. Ryan nam haar mee naar de trouwlocatie waar alle vrienden en familie al klaar zaten voor de ceremonie. Daar werden de laatste voorbereidingen gedaan en begon hun trouwdag pas echt.Amanda was compleet onder de indruk van het hele gebeuren. "Ik had nooit verwacht dat ik al die mooie Pinterest-voorbeelden ook echt zou krijgen op mijn bruiloft. Maar aan de andere kant is Ryan ook niet iemand die snel opgeeft, dus ging hij helemaal voor mijn droombruiloft".


© Ryan Leak en Amanda Roman

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!