| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Esther's Bruidsshop bestaat 10 jaar »
Esther's Bruidsshop bestaat 10 jaar
   10-10-2013

Esther's Bruidsshop bestaat inmiddels alweer 10 jaar. Vanwege dit jubileum hebben ze een leuke actie. Als je namelijk voor een trouwjurk uit de nieuwe collectie kiest, krijg je een accessoirespakket cadeau.Ondanks de tiende 'verjaardag' van de bruidsmodezaak in Almere, is eigenaresse Esther nog even enthousiast als er weer een bruid de sfeervolle zaak binnenkomt. "Je bruiloft is de mooiste dag van je leven, dan moet je als bruidje gelukkig zijn. Om dat voor elkaar te krijgen is onze taak," legt Esther uit. "Op het moment dat een bruid mijn zaak binnenloopt, dan weet ik meteen wat haar het beste staat. Die kennis en ervaring hebben wij in de loop der jaren opgebouwd. Wij schenken veel aandacht aan de bruiden. We willen echt dat het haar mooiste dag van haar leven wordt".

Om bruiden hiermee te helpen heeft Esther's Bruidsshop een uitgebreide website en Facebook-pagina, met vele voorbeelden van trouwjurken. Maar volgens Esther werkt het nog steeds het beste om even langs te komen. "Dan kun je alles echt zelf beleven en voelen. Een afspraak maken hoeft bij ons niet, daar zijn we uniek in. Ook vinden wij het geen probleem als er foto's gemaakt worden tijdens het passen".Jubileumactie
Wie jarig is trakteert, dus ook Esther's Bruidsshop. "Vanwege ons 10-jarig jubileum hebben we deze maand een superleuke, eenmalige actie. Als je een trouwjurk van de nieuwe collectie koopt, krijg je een accessoirespakket t.w.v. € 250,- cadeau", aldus Esther.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!