| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Het aanzoek, na de (ruim) 15.000 likes »
Het aanzoek, na de (ruim) 15.000 likes
   15-10-2013

Inmiddels al weer bijna 2 weken geleden, meldden we dat Rob zijn vriendin Femke ten huwelijk zou vragen bij 15.000 'likes'. Die waren binnen een dag binnen en was het wachten op het aanzoek. Dit gebeurde afgelopen weekend.

Na een erg drukke week, had Rob eindelijk de tijd om daadwerkelijk aan zijn aanzoek te werken. "Wat een gekkenhuis deze week!", reageert hij op Facebook. "We hebben bijna alle berichten gelezen. Ik wil iedereen bedanken die geliked heeft en ook alle mensen die zich hebben aangeboden om een top bruiloft neer te zetten! Dan ga ik nu een goed aanzoek bedenken en uitvoeren natuurlijk! Nogmaals bedankt".

  Inmiddels heeft het aanzoek plaatsgevonden, laat Femke weten. "Anderhalve week later, wat overigens leek op 1,5 maand, is het toch echt gebeurd! Yoehoeeee!" Bovenop de top van een kerktoren zijn Rob en zoonlief door de knieën gegaan voor Femke. "Na hun woorden, "Wil je met me trouwen?" en "Mama, wil je met papa trouwen?", kwam er natuurlijk mijn volmondige "JAAAAAA!". Allebei hadden ze een prachtige ring uitgezocht, dus het is nu helemaal officieel; wij gaan trouwen!".

Iedereen is natuurlijk erg benieuwd hoe de trouwdag eruit gaat zien. Daarvoor zullen we alleen nog even geduld moeten hebben, want volgens de laatste berichten zal die pas in 2015 plaats gaan vinden.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!