| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Magisch aanzoek »
Magisch aanzoek
   20-10-2013

Omdat Gillian en haar vriend Bernie helemaal weg zijn van goochelen, leek het haar wel wat om een goochelaar uit te nodigen voor Bernie's verjaardag. Alleen had ze nog een andere grote verrassing, ze wilde hem namelijk door middel van een truc ten huwelijk vragen. Zodoende zocht ze contact met goochelaar Tom London, die er ook wel wat in zag.

Gillian zou Bernie mee uit eten nemen en daar zou Tom al bezig zijn met zijn goochelshow. "Dit was om ervoor te zorgen dat Bernie niet de link zou leggen met zijn verjaardag", legt Tom uit. "Het moest lijken of ik toevallig op dezelfde avond zou optreden". Tom liet allerlei kleine trucs zien bij de gasten aan tafel.

Al snel kwam Tom ook aan de tafel van Gillian en Bernie. Hij vroeg of hij de ring van Bernie mocht lenen voor een goocheltruc. Uiteraard leende Bernie zijn ring uit, die Tom vakkundig liet verdwijnen. Vervolgens moest Gillian in haar zakken kijken, want daar zou de ring verstopt zijn. Alleen was het niet Bernie's ring, maar een verlovingsring. Toen Bernie de truc doorhad, kon hij natuurlijk maar één antwoord geven op de grote vraag.
Tip: Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor je eigen huwelijksaanzoek? Neem dan even een kijkje op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!