| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Stadhuis Gouda als unieke trouwlocatie »
Stadhuis Gouda als unieke trouwlocatie
   06-11-2013

Het Stadhuis Gouda is zo'n markant gebouw dat bijna iedereen het eigenlijk wel kent. Zo statig, midden op het grote marktplein. Niet gek dat jaarlijks ruim 500 bruidsparen dit bijzondere pand al kozen als trouwlocatie. Sinds de TeKa Groep het prachtige pand onder haar hoede heeft, zijn ze vastberaden elk evenement net dat beetje extra te geven.

Van het jawoord tot het feest
Er zijn in Nederland maar relatief weinig locaties waar je je hele trouwdag kunt vieren, van het jawoord tot en met het feest. Bij Stadhuis Gouda kan dat wel en zonder het gevoel dat je de hele dag op dezelfde locatie bent. De verschillende verdiepingen en ruimtes ademen allemaal een geheel eigen sfeer, dus hier begint dat beetje extra al.

Volgens locatiemanager Rik Dijkgraaf blijft het daar niet bij. Hij en zijn collega's doen er alles aan om jullie dag van A tot Z perfect te laten verlopen, met alle plezier zelfs. "Huwelijken zijn echt ontzettend leuk om te begeleiden", vertelt hij vol enthousiasme. "Ik werk al twintig jaar in de evenementenbranche en deed ook regelmatig huwelijksfeesten. Maar hier trouwen de mensen ook echt hè, dat is toch specialer dan ik me van tevoren had gerealiseerd. Iedereen is blij en nerveus tegelijk en ziet er op z'n mooist uit. Ja, heel bijzonder".

Vernieuwing
Ondanks dat Stadhuis Gouda alle ingrediënten al in zich heeft, wil de TeKa Groep toch nog een en ander aanpassen, zodat de bijzondere locatie nog unieker wordt. "De zalen zijn opnieuw ingericht, zodat vergaderingen, recepties en bedrijfsfeesten nog beter tot hun recht komen", legt Rik uit. "En onder het schavot willen we een glazen serre aanbrengen. Ja, dat wordt wel mooi inderdaad".Open huis
Lijkt het jullie wel wat om elkaar op deze unieke locatie het jawoord te geven, maar willen jullie het prachtige pand eerst met eigen ogen bewonderen? Elke eerste zondag van de maand is er open huis, dus dan kun je, geheel vrijblijvend, een kijkje komen nemen.

Meer weten over deze bijzondere locatie? Kijk dan op www.stadhuis-gouda.nl

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!