| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Trouwen bij 1000 likes »
Trouwen bij 1000 likes
   15-12-2013

Eerder berichtten we over Rob, die bij 15.000 likes zijn vriendin Femke ten huwelijk zou vragen. Inmiddels hebben we nog een stel gevonden dat Facebook op dezelfde manier gebruikt heeft.

De Belgische Leen en Bart zijn al tien jaar bij elkaar, maar ondanks dat ze allebei wel willen trouwen, waren er nog geen concrete plannen. Leen vindt het erg jammer dat er nog steeds geen aanzoek heeft plaatsgevonden, maar ze bedacht een plan. "Hij heeft namelijk een steuntje in de rug nodig", laat ze weten. Daarom plaatste ze een oproep om de Facebook-pagina van haar vriend te liken. "Als de pagina 1.000 likes haalt, gaan we trouwen. Geloof me, hij wil dat ook."Toen de krant het Nieuwsblad er aandacht aan besteedde ging het snel. Binnen een paar uur had de pagina al meer dan 2000 likes binnen. "Meer dan 2.000 likes? Fantastisch!", reageert Leen enthousiast. "Ik krijg al heel de ochtend sms'jes en telefoontjes. Zoveel reacties had ik zeker niet verwacht. Het is echt een geslaagde ervaring". Bart kan nu dus aan de slag met de planning van een geslaagd huwelijksaanzoek.

Leen heeft overigens nog geen idee wanneer Bart zijn aanzoek gaat doen. "Maar het zou binnen de week wel mogen gebeuren, hoor".Tip: Zoek je nog inspiratie voor je eigen aanzoek? Kijk dan zeker even op onze inspiratiepagina.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!