| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Valentijnsactie BuitengewoonTrouwambtenaar.nl »
Valentijnsactie BuitengewoonTrouwambtenaar.nl
   13-02-2014

Op Valentijnsdag verenigen vier zelfstandig trouwambtenaren zich in een kwaliteitscollectief; 'BuitengewoonTrouwambtenaar.nl'. Ter gelegenheid van de lancering houden de dames een Valentijnsactie.

De zelfstandig trouwambtenaren Floor Kik-Heerebout, Michaëla Halewijn, Marie-France Aarnink en Daphne van den Boogaard gaan zich op 14 februari 2014, de dag van de liefde, verenigen. Samen vormen ze dan BuitengewoonTrouwambtenaar.nl. "We vinden inspiratie, herkenning en versterking bij elkaar om bruidsparen nog beter van dienst te zijn", vertellen de vier dames.Valentijnsactie
Ter gelegenheid van deze speciale gebeurtenis hebben de dames een leuke Valentijnsactie voor jullie. Trouwen jullie in 2015? Dan maken jullie kans op een gratis inspiratiesessie ter waarde van € 150. "Tijdens deze twee uur durende inspiratiesessie delen we vele ideeën en tips om je trouwceremonie persoonlijk en onvergetelijk te maken", vertellen de dames. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je voor 1 juni 2014 op te geven via www.buitengewoontrouwambtenaar.nl. Dan maak je automatisch kans.

BuitengewoonTrouwambtenaar.nl
Omdat de dames ervan overtuigd zijn dat de trouwceremonie het hoogtepunt van je bruiloft is, moet die perfect verlopen. En daar hebben ze goed over nagedacht. "Vanuit ons motto 'Laat jullie schitteren in liefde' stellen we de wensen van het bruidspaar centraal. Zo creëren we een trouwceremonie die volledig past bij het koppel", legt Michaëla uit. Floor vult haar aan; "Gelachen wordt er ook tijdens de ceremonie. Het leven en de liefde mogen natuurlijk worden gevierd".

Daarnaast hebben ze ook een goed doordacht back-up systeem. Bij elk ingepland huwelijk is namelijk één van de trouwcollega's beschikbaar om een ceremonie over te nemen in het geval van overmacht.

"Zo is het bruidspaar ervan verzekerd dat de ceremonie altijd door kan gaan, mét een buitengewoon betrokken trouwambtenaar", vertelt Daphne.


© Frans Nijssen Fotografie

Meer weten over dit speciale collectief of de Valentijnsactie?
Kijk dan op www.BuitengewoonTrouwambtenaar.nl

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!