| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Andy & Melisa bij Rozenhof Trouwringen »
Andy & Melisa bij Rozenhof Trouwringen
   07-10-2014

Andy & Melisa bij Rozenhof Trouwringen
Al maandenlang wordt op SBS6 de reallifesoap uitgezonden van Andy & Melisa. Bijzonder leuk vonden ze het bij de Rozenhof toen we hoorden, dat zij graag hun trouwringen in hun trouwringenstudio uit wilden komen zoeken. Het was Andy’s tweede bezoek aan de Rozenhof. De eerste keer dat hij in de studio kwam, had hij de verlovingsring voor Melisa uitgezocht. Melisa vond deze ring zo mooi, dat ze samen besloten om ook de trouwringen bij Rozenhof Trouwringen uit te zoeken.

Enorme collectie trouwringen
Melisa was bij binnenkomst meteen enthousiast. “Wat een mooi uitzicht en wat romantisch om hier je trouwringen uit te zoeken”, zei ze. Zeer verwonderd was ze over de enorme collectie trouwringen die ze te zien kregen. Klassieke ringen, trendy ringen, naamringen, bicolor ringen, ringen met carbon, ambachtelijke ringen, bijzondere ringen, de dia y noche collectie. Ze had nog nooit zoveel ringen op één plek gezien.

Andy en Melisa maakten tijdens het uitzoeken van de trouwringen regelmatig grapjes, wat tekenend was voor de ongedwongen sfeer. Ze wilden geen alledaagse bruiloft, maar een aparte net zoals zijzelf zijn. Ze hadden daarom voor hun bruiloft gekozen voor het thema Moulin Rouge. Ook de ringen moesten daarbij passen.

Welke trouwringen zijn het geworden?
Eigenlijk hadden ze allebei vrij snel hun keuze gemaakt. Melisa houdt van luxe en ondanks dat ze alle ringen die we lieten zien prachtig vond, was er één luxueuze ring die Melisa helemaal geweldig vond. Ze had haar oog laten vallen op een witgouden ring met een grote diamant en vele kleinere. Andy wilde geen diamant in zijn ring. Hij koos voor een stoere, brede, witgouden ring. Bij Rozenhof Trouwringen vonden ze het een bijzonder gezellige dag.Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!