| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Nieuwe trouwringen collectie bij Lucardi »
Nieuwe trouwringen collectie bij Lucardi
   13-11-2014

Lucardi heeft een nieuwe trouwringen collectie! Het aanbod is hartstikke uitgebreid. Zo kan je altijd een materiaal of bewerking vinden die bij je past. Of je nu van mooie diamanten houdt of een bewerkte fantasiering aan je vinger wilt, bij Lucardi hebben ze het.

Zweedse ambacht
De trouwringen worden ambachtelijk, op bestelling, gemaakt in Zweden. Hierdoor heb je, jouw eigen unieke ring die speciaal voor jou is gemaakt.Ondanks dat jouw ring dus uniek is, is de trouwring hartstikke betaalbaar! Ook biedt Lucardi een ontzettend snelle levering. Je trouwringen hebben slechts een levertijd van 2 weken.

2e ring voor €9,99
Daarnaast heeft Lucardi nu een goede actie voor jou! Bij aankoop van een paar trouwringen, ontvang je de tweede ring voor slechts €9,99.Keuze in overvloed
Er zijn zoveel keuzes wanneer je het hebt over trouwringen. Wil je geelgoud, roségoud, witgoud? Of misschien wel een combinatie van meerderen; bicolor of tricolor. Een kleine uitleg over de verschillen. Romeinen noemen goud aurum, ofwel morgenrood. Misschien wel met het oog op de pracht ervan, misschien omdat het zo moeilijk te vinden was.

Geelgoud is vaak waar we het eerst aan denken bij goud, maar er is zoveel meer mogelijk.

Witgoud heeft een prachtige witgrijze glans. Dit komt door een legering van goud, palladium, koper en zilver. Wist je dat je witgoud kan laten behandelen met rhodium? Dan wordt de glans nog witter. Een weergaloos effect in combinatie met de glinstering van edelstenen.

Roségoud is dé trend van nu. De schoonheid van deze warme kleur behandelen we dan ook met liefde! Roségoud is een legering van goud, zilver en koper. Het koper geeft het goud de aantrekkelijke rode tint, die met de loop der jaren steeds dieper wordt.

Palladium is een zeldzaam materiaal dat in 1803 werd ontdekt. Pas in 1939 werd het voor de eerste keer in sieraden gebruikt. Echter dit materiaal is nu hartstikke populair in trouwringen. Palladium lijkt namelijk op platina: een hard materiaal met een helder zilverachtige glans. Palladium verkleurt niet en is zeer geschikt voor sieraden die dagelijks gedragen worden, zoals jullie trouwringen. En het mooie? Palladium is hartstikke betaalbaar.Vraag je verrassingspakket aan!
Ben je benieuwd naar de collectie? Vraag dan hier de gratis brochure aan en ontvang een leuk verrassingspakket voor jou en je aanstaande!


Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!