| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Nieuw op Kasteel Wijenburg: de Bloesem Bruiloft »
Nieuw op Kasteel Wijenburg: de Bloesem Bruiloft
   24-11-2014

Het Betuwse Kasteel Wijenburg is in alle seizoenen prachtig, maar is in de maand april misschien wel op haar mooist. Het voorjaar dient zich namelijk aan; de appel- en perenbomen staan in volle bloei, het terras kan naar buiten en de lammetjes huppelen in de wei. Kortom, ideale omstandigheden voor een onvergetelijke huwelijksdag! Bovendien is het vroege voorjaar ook voor de koks een inspirerend culinair seizoen.Bloesem Bruiloft
Met de Bloesem Bruiloft krijgen bruidsparen alleen in de maand april een volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg voor nog geen € 5.000,–, of met een spetterend feest als afsluiting voor net geen € 6.000,-. Het speciale weddingarrangement omvat onder andere het jawoord op de locatie, de bruidstaart, de bubbels, een driegangen diner, een knallend feest, hapjes en drankjes, én de huwelijksnacht in de Torenkamer... het is allemaal inbegrepen!

Johan Huisman, Algemeen Manager van het kasteel: ''April is in 'trouwland' nog steeds een beetje een ondergewaardeerde maand. Met de Bloesem Bruiloft spelen we in op twee trends:

1. bruidsparen willen steeds meer onderdelen van hun dag buiten laten plaatsvinden, maar denken vaak dat in mei het voorjaar pas begint.
2. bruidsparen willen nog steeds niets liever willen dan een droomhuwelijk, maar kijken kritischer dan ooit kijken naar de kosten.

Door een complete huwelijksdag in zeer aantrekkelijk seizoen voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden, is deze droom nu voor bijna iedereen bereikbaar!''Trouwlocatie van het Jaar
Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie, waar slechts één huwelijk per dag plaatsvindt. Circa 150 bruidsparen per jaar vieren hier de 'mooiste dag van hun leven'. Op het intieme kasteeltje kun je niet alleen trouwen, maar ook recipiëren, dineren, feesten én overnachten.

Kasteel Wijenburg werd zowel in 2012 als in 2013 verkozen tot Trouwlocatie van het Jaar tijdens een verkiezing met meer dan 200 inschrijvingen, georganiseerd door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO).

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!