| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Trouwkaarten-bestellen.nl heeft een nieuw jasje »
Trouwkaarten-bestellen.nl heeft een nieuw jasje
   19-12-2014

nieuwe trouwkaarten website

Zelf doen!
Recentelijk heeft de website trouwkaarten-bestellen.nl een nieuw jasje gekregen! Het oude jasje zat een beetje strak en was nogal gedateerd. Met deze nieuwe designerjas is een heel nieuw tijdperk voor trouwkaarten-bestellen.nl en haar klanten ingeluid. Niet alleen is het aantal ontwerpen uitgebreid van 180 naar ruim 450, de ontwerpen zijn ook opgefrist, bijgeschaafd en aangepast voor onze nieuwe troef: de mogelijkheid voor jullie als bruidspaar om ZELF jullie trouwkaart te ontwerpen! Uiteraard kun je het ontwerp laten zoals het is, maar in 90% van de gevallen is het óók mogelijk om de ontwerpen op allerlei manieren aan te passen aan jullie eigen wensen:

zelf trouwkaarten maken

Teksten
Op de eerste plaats is er de mogelijkheid om ter plekke, online dus, jullie eigen teksten in te vullen! Geen teksten meer mailen om vervolgens een mailtje terug te krijgen met een proefdruk in pdf-formaat, maar gewoon, realtime jullie eigen teksten in de kaart zien verschijnen op het moment dat jullie ze typen! Jullie kunnen zelf bepalen waar de afbrekingen komen, waar de punten en komma's komen en of jullie bijvoorbeeld jullie adres op de binnen- of de achterkant willen hebben. Dat kon voorheen natuurlijk ook allemaal, maar nu kunnen jullie gelijk zien of het er uit gaat zien zoals je gehoopt had en hoeven jullie niet meer eerst op een digitale proef te wachten.

Letters
Kies voor een ander lettertype (en probeer er zoveel uit als je wilt!), kies voor grotere of kleinere letters of verander de kleur van de letters voor een heel andere effect!

Achtergrond
In veel gevallen is de achtergrond aan te passen aan jullie eigen wensen: jullie favoriete kleur, een kleurverloop, een patroontje uit de patroontjesbibliotheek of zelfs afbeeldingen die je vanaf jullie eigen computer direct kunt uploaden!

Afbeeldingen
Veel kaarten zijn opgebouwd uit losse onderdeeltjes die verplaatsbaar zijn en die in veel gevallen ook nog eens qua kleur aan te passen zijn! Schuif naar hartenlust met de strikjes, randjes, harten en kaders. Geef ze een andere kleur, maak ze groter of kleiner, leef je helemaal uit!

Foto
Bij iedere kaart is het mogelijk om er een leuke foto van jullie bij, op of in te plaatsen. Gewoon uploaden en kijken hoe dat er uit ziet! Maak het af met een fotokadertje uit de bibliotheek en verras jezelf!

proefdruk en gekleurde enveloppen

Proefdruk voor maar 1 euro!
En als jullie dan helemaal klaar zijn met het ontwerpen van jullie enige echte eigen, zelf in elkaar gezette en helemaal gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging, is er de mogelijk om voor slechts 1 euro een proefdruk van jullie trouwkaart te bestellen! Zeg nou zelf, daar kun je je geen bult voor vallen! En het is superleuk om je eigen ontwerp 'in het echt' te zien. Voorpret!!!

Voor de kaarten, dus ook voor de proefdruk, kun je kiezen uit vijf papiersoorten, en 17 kleuren envelopjes, waarmee je jullie trouwkaart nog meer op laat vallen tussen al de andere post! En bij iedere proefdruk ontvang je tevens een setje van die papiersoorten en envelopkleurtjes, zodat je ook nog kunt zien hoe de andere opties er in het echt uit zien.

En last but not least: handig betalen met je creditcard of met iDeal, en voor de Belgische klanten is er MisterCash beschikbaar. Zodra de betaling is gedaan, wordt je (proef)kaart doorgestuurd naar de persen!

Vandaag voor 18 uur besteld: meestal morgen op de mat!


Categorieën
Ook de categorieën zijn met hun tijd mee gegaan. Naast de vertrouwde klassieke, originele, moderne trouwkaarten en de trouwkaarten waarin jullie eigen foto centraal staat, zijn de categorieën uitgebreid met twee nieuwe broertjes: vintage & retro trouwkaarten en multiculturele trouwkaarten.

Vintage & retro trouwkaarten
Om de laatste trend te volgen (en mijn eigen gevoel, ik ben gék op vintage!) is de rubriek vintage trouwkaarten toegevoegd. Je vindt hier trouwkaarten uit diverse tijdperken en uitnodigingen met een vintage tintje door het gebruik van kantjes, roosjes, ornamentjes, verweerde achtergronden, perkamentpapier, oude etiketten, kroonluchters, nostalgische kleurtjes, boerenbontruitjes en polka dots, oude Franse kasteelbehangetjes en zo voort.

Multiculturele trouwkaarten
In het verleden heb ik gemerkt dat er een stijgende vraag is naar trouwkaarten met een islamitische uitstraling. Ook trouwkaarten die op Azië gericht zijn worden met grote regelmaat gezocht. Om te beginnen staan deze twee in de nieuwe categorie 'Multiculturele trouwkaarten', maar de bedoeling is deze op termijn uit te breiden en op die manier zo veel mogelijk culturen, subculturen en gezindtes te kunnen 'bedienen'.

trouwkaart in huisstijl

Huisstijl
Om je trouwdag helemaal AF te maken, kun je kiezen voor een Trouwhuisstijl, en dat doen tegenwoordig steeds meer bruidsparen. Naast de trouwkaarten kun je op trouwkaarten-bestellen.nl kiezen voor menukaartjes in exact dezelfde stijl als jullie trouwkaart. En sluitzegels om je enveloppen mee dicht te plakken, stijlvolle servetten voor tijdens het huwelijksdiner en bierviltjes voor tijdens jullie spetterende trouwfeest en voor een paar weken later: bedankkaartjes (natuurlijk met jullie állermooiste trouwfoto) om jullie gasten te bedanken voor de onvergetelijke dag!

Think outside the box!
Natuurlijk kun je niet alleen trouwkaarten maken op trouwkaarten-bestellen.nl. Ook al zit 'trouwkaarten' gevangen in de naam, de ontwerpen zijn geschikt voor een keur aan kaarten.

Jubileumkaarten
Om te beginnen, en daar is toevallig ook een categorie van: jubileumkaarten! Of je nu je koperen, zilveren of gouden bruiloft gaat vieren: trouwkaarten-bestellen is je beste vriend. Maar waarom niet eens een, doe eens gek, blikken bruiloft vieren (37,5 maand)? Of een kanten bruiloft (13 jaar)? In deze tijd, waarin veel getrouwd wordt, maar waarin huwelijken ook steeds vaker en sneller stranden, is ieder jaar er wel eentje om te vieren eigenlijk! Ook al nodig je maar tien mensen uit, kaarten bestellen kan al vanaf 2 stuks, dus hoe klein je feestje ook is, je kunt je gasten áltijd in stijl uitnodigen. De cijfers zijn gewoon aan te passen aan jullie eigen jubileum, maar ook alle kaarten die niet in de categorie Jubileumkaarten staan zijn natuurlijk te gebruiken als jubileumkaart. Je past gewoon de teksten aan en voilá! Think outside the box!

Nog een voorbeeld?
Nog eentje? Wel vijf!
- Waarom de teksten niet veranderen en van een leuke trouwkaart jullie verhuiskaart maken? (of samenwoonkaarten)
- Of de uitnodiging voor het kinderpartijtje van Kevin die 7 wordt en met ál zijn vriendjes wil gaan zwemmen?
- Of voor het feestje van Sanne, die 12 jaar wordt en de hele klas uitnodigt om mee te gaan paintballen?
- Of voor het verjaardagsfeest van Lola, die 15 wordt en haar eerste feestje mag geven 'zonder ouders'?
- Een heel aantal ontwerpen in onze verschillende collecties laten zich ook prima gebruiken als geboortekaartje
- maar ook als adoptiekaartje of als aankomstkaartje!

Okee dan, nog een paar ideeën!
Omdat trouwkaarten-bestellen.nl de mogelijkheid biedt om helemaal zelf je kaartje te ontwerpen, vanaf nul zeg maar, kun je ook de foto van Hector-met-kerstmuts uploaden, en zo je eigen kerstkaarten bestellen!

Op vakantie een supermooie alpenbloem gefotografeerd?Uploaden! Gefeliciteerd! er bij typen en een klein voorraadje bestellen, zodat je áltijd een prachtige felicitatiekaart bij de hand hebt als er iemand jarig is… zélf gemaakt!

Kaarten bestellen is mogelijk vanaf 2 stuks, dus ook kleine feestjes kunnen in stijl aangekondigd worden, ideaal!

http://www.trouwkaarten-bestellen.nl/

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!