| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Kasteel de Schaffelaar vernieuwd »
Kasteel de Schaffelaar vernieuwd
   01-09-2015

Kasteel de Schaffelaar heeft deze zomer van binnen een metamorfose ondergaan. Zaterdag 29 augustus 2015 werd dit gevierd met een feestelijke heropening.

Wat opvalt? Dat het kasteel van binnen veel lichter oogt. Er is gekozen om te werken met lichte kleuren zoals shaded white. Bovendien werden de gordijnen naar voren gehaald, waardoor er veel meer licht de zalen binnenkomt.

Via een grande entree kom je het kasteel binnen. Een rondwandeling door het kasteel laat zien dat karakteristieke elementen zoals de haarden, de hoge houten deuren en de sterrenhemel in de Baron van Nagellzaal behouden zijn gebleven. Ook de kroonluchters keerden terug, al werden alle kralen vernieuwd waardoor ze nu veel frisser ogen.Natuurlijke materialen
Door de combinatie van neutrale kleuren en veel natuurlijke materialen zoals fluweel, grof linnen en juten heeft het interieur een warme uitstraling. Eyecatchers in het kasteel zijn de schilderijen op fluweel van Mint Faas. Haar kasteelvrouwen in een modern jasje symboliseren perfect de verbinding tussen heden én verleden.

Last but not least kreeg ook de kasteelkelder een volledig nieuwe look. Hier is Delfts Blauw het thema. Dat komt stijlvol terug in bordjes, kussens en stoelhoezen.

Zorgeloos genieten
Het kasteel blijft exclusief ter beschikking staan voor een bruiloft, bedrijfsfeest, congres, productlancering, seminar of netwerkbijeenkomst. Kasteel de Schaffelaar bestaat uit acht ruimtes van verschillende grootte. Met intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Mooi weer? Maak dan gebruik van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed voor bijvoorbeeld de huwelijksvoltrekking, receptie of een fotoshoot.Natuurlijk ontbreekt het jouw gasten aan niets. Het team van Kasteel de Schaffelaar voorziet jullie namelijk van hoogwaardig eten en drinken en desgewenst entertainment en activiteiten. Geniet samen met je gasten van een perfect georganiseerde en zorgeloze dag.

Nieuwe website
Nieuwsgierig geworden? Op de vernieuwde website kasteeldeschaffelaar.nl vind je alle mogelijkheden die de locatie te bieden heeft. Of neem contact met ze op per telefoon via 088 - 000 15 40.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Kasteel de Schaffelaar is gelegen op een prachtig landgoed. De locatie is goed bereikbaar door de nabijheid van de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!